Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Φορολοταρία Μαΐου: Έγινε η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ του Απριλίου – Δείτε αν κερδίσατε
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολοταρία Μαΐου: Έγινε η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ του Απριλίου – Δείτε αν κερδίσατε

Φορολοταρία Μαΐου: Είστε εσείς ένας από τους 1.000 τυχερούς;

Φορολοταρία Μαΐου: Η 28η κλήρωση της φορολοταρίας Μαΐου για τα 1.000 ευρώ που αφορούν στις συναλλαγές που έγιναν μέσα στον Απρίλιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 15:00. Χίλιοι τυχεροί κέρδισαν από 1.000 ευρώ, ένα ποσό που σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία είναι ακατάσχετο, αφορολόγητο, δεν θεωρείται εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Τα άτομα που θα κληρωθούν στη φορολοταρία θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του. Συγκεκριμένα: Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ. Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ. Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ. Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Φορολοταρία Μαΐου: Πώς να δείτε αν κερδίσατε

Στον δικτυακό τόπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ενημερώνεστε για το εάν είστε οι τυχεροί, αφού συνδεθείτε με τους κωδικούς του TAXIS (πατήστε ΕΔΩ).

Για να δείτε τους τυχερούς λαχνούς που κερδίζουν πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις