Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εκλογές 2019: Κικίλιας – Κωστόπουλος στο ίδιο πάνελ, μια πολύ άβολη στιγμή (vid)
LIFESTYLE

Εκλογές 2019: Κικίλιας – Κωστόπουλος στο ίδιο πάνελ, μια πολύ άβολη στιγμή (vid)

Εκλογές 2019: Ο πρώην και ο νυν της Τζένης Μπαλατσινού, βρέθηκαν στο πάνελ του Νίκου Χατζηνικολάου για να σχολιάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

Εκλογές 2019: Το μεγάλο βράδυ των εκλογών υπήρξαν ανατροπές και εκπλήξεις, όχι μόνο στα της πολιτικής, αλλά και στα της ελληνικής σόουμπιζ. Ο ΑΝΤ1 κάλυψε όλες τις εξελίξεις των εκλογών μέσω της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος είχε αρκετούς καλεσμένους στο πλατό. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Βασίλης Κικίλιας, αλλά και ο Πέτρος Κωστόπουλος, που βρέθηκαν ταυτόχρονα και για αρκετή ώρα στο ίδιο πάνελ.

Ωστόσο, η απρόσμενη συνάντηση του πρώην και του μέλλοντα συζύγου της Τζένης Μπαλατσινού κύλησε ομαλά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε διάλογος μεταξύ τους. Ο πρώην σύζυγος και ο νυν σύντροφος της Τζένης Μπαλατσινού έκατσαν απέναντι ο ένας από τον άλλον, και μάλιστα για αρκετή ώρα. Ωστόσο, δεν αντάλλαξαν κουβέντα στον αέρα της εκπομπής, αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θέλησε λογικά να φέρει σε δύσκολη θέση κανέναν από τους δύο.

Αν ειπώθηκε κάτι μεταξύ του Πέτρου Κωστόπουλου και του Βασίλη Κικίλια πίσω από τις κάμερες δεν έχει γίνει γνωστό. Πάντως, είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί ο γάμος μεταξύ του τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ και της Τζένης Μπαλατσινού, εφόσον προκηρυχθούν εθνικές εκλογές στα τέλη Ιουνίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις