Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εκλογές Ελλάδα 2019: Η στιγμή που η Λουκά “επιτέθηκε” στη Ρένα Δούρου (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές Ελλάδα 2019: Η στιγμή που η Λουκά “επιτέθηκε” στη Ρένα Δούρου (video)

Εκλογές Ελλάδα 2019: Η γνωστή για τις δράσεις της Ελένη Λουκά, επιτέθηκε φραστικά στη Ρένα Δούρου με αφορμή τα όσα έγιναν στο Μάτι.

Εκλογές Ελλάδα 2019: Η Ελένη Λουκά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εκλογές. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της… περσόνας βρέθηκε η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής και νυν υποψήφια Ρένα Δούρου. Αιτία της επίθεσης ήταν προφανώς όσα συνέβησαν πέρσι τον Ιούλιο στην Ανατολική Αττική με τις πυρκαγιές. Μπορεί να έχουν περάσει τα χρόνια και να έχει συμπληρώσει μια 20ετία στις επάλξεις, όμως η κυρία Ελένη Λουκά είναι πάντα έτοιμη να “σκάσει μύτη” όταν χρειαστεί.

Η κυρία Λουκά φαίνεται πως είχε στηθεί σε εκλογικό τμήμα στο Αιγάλεω περιμένοντας να εμφανιστεί η Ρένα Δούρου. Μόλις την είδε να εξέρχεται, έσπευσε για να επιτεθεί λεκτικά στην περιφερειάρχη Αττικής για τη δράση της τις καταστροφικές μέρες των πυρκαγιών. «Είσαι δολοφόνος. Δολοφόνος. Σκοπιανή. Σκοπιανή» της φώναζε με πάθος η κυρία Λουκά.
Άνθρωποι που ήταν μαζί με την κυρία Δούρου αντιλήφθηκαν γρήγορα τι πήγαινε να γίνει και απομάκρυναν την Ελένη Λουκά λίγο πριν προσεγγίσει τη Ρένα Δούρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις