Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκτονία Μοσχάτο: Στη φυλακή ο 43χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία Μοσχάτο: Στη φυλακή ο 43χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης

Αυτοκτονία Μοσχάτο: Ο 43χρονος, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ έχει ομολογήσει πως είχε σχέση με την ανήλικη, μόλις 14 ετών.

Αυτοκτονία Μοσχάτο: Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 14χρονη μαθήτρια που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών και της κατάχρησης σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή λιγότερο από μια ώρα. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Προκλητική η κατάθεσή του στην αστυνομία

Ο 43χρονος σόκαρε ακόμα και τους αστυνομικούς με την κυνικότητά του στην κατάθεσή του. Όπως αποκάλυψε το STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο 43χρονος ομολόγησε τόσο τη σχέση του με τη μαθήτρια, όσο και τη σχέση του στο παρελθόν και με ένα άλλο κορίτσι, επίσης 14 ετών. Το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στα προσωπικά του αντικείμενα και πρόκειται για γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της δεύτερης ανήλικης, ισχυρίστηκε ότι ήταν εν γνώσει της μαθήτριας και ότι τα κρατούσε λόγω της πολύ στενής σχέσης που είχαν στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι από τα όσα άκουγαν από τον κατηγορούμενο. Σημειώνεται ότι η υπεράσπιση θα ζητήσει να γίνει και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.  Τραγικές φιγούρες στην υπόθεση δεν είναι μόνο οι γονείς και οι συμμαθητές της 14χρονης, αλλά και η σύζυγος και η κόρη του κατηγορουμένου, 14 ετών. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις