Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Ο διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με 14χρονο (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με 14χρονο (vid)

Εκλογές 2019: Έναν μαθητή Γυμνασίου συνάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στο εκλογικό κέντρο της Κυψέλης.

Εκλογές 2019: Διάλογο με έναν 14χρονο μαθητή της δευτέρας γυμνασίου είχε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας στο εκλογικό κέντρο της Κυψέλης, εκεί όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Λίγο πριν μπει στο παραβάν τον πλησίασε ο νεαρός, ο οποίος ξαφνιάστηκε όταν είδε μπροστά του τον πρωθυπουργό. «Είστε ο κύριος Τσίπρας;», του λέει ο νεαρός, με τον πρωθυπουργό να του απαντά: «Ναι, έχω και ταυτότητα».

Ο πρωθυπουργός τον ρώτησε την ηλικία του. Όταν ο νεαρός του απάντησε ότι είναι δεκατεσσάρων ετών, ο πρωθυπουργός, χαριτολογώντας, του είπε: «Σε τρία χρόνια θα ψηφίζεις κι εσύ».

Αλέξης Τσίπρας: «Ψυχολογικά είμαι τέλεια»!

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα, Δημοκρατίας, που οι πολίτες αποφασίζουν. Είναι και μέρα ευθύνης των πολλών, του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους, να επικυρώσει, να εγκρίνει, να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης της οικονομίας και να μην επιτρέψει σε κανέναν, την επόμενη ημέρα να τα πάρει πίσω», είπε ο πρωθυπουργός το πρωί, στο εκλογικό τμήμα της Κυψέλης όπου πήγε να ψηφίσει.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν «θα τα ξαναπούμε σύντομα εδώ;», ο κύριος Τσίπρας απάντησε: «Την άλλη Κυριακή σίγουρα», εννοώντας τον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας των Αυτοδιοικητικών εκλογών όπου απαιτηθεί. Όσο περίμενε να ψηφίσει ο κύριος Τσίπρας συνομίλησε με πολίτες που περίμεναν ή είχαν μόλις ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα και μάλιστα είπε: «Ψυχολογικά είμαι τέλεια»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις