Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Η Σπυριδούλα προσπάθησε και πάλι να αλλάξει προφίλ – Το ξέσπασμα του αδερφού της
LIFESTYLE

MasterChef: Η Σπυριδούλα προσπάθησε και πάλι να αλλάξει προφίλ – Το ξέσπασμα του αδερφού της

MasterChef: Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου για περιστατικά πίσω από τις κάμερες.

MasterChef: Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε σήμερα η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Η φιναλίστ του MasterChef απάντησε μεταξύ άλλων και για τα δύο σκηνικά με την Εύα και την καρέκλα, αλλά και την Ασημίνα με τους εγκέφαλους γαρίδας. «Το περιστατικό με την Εύα και το σκαμπό δεν είναι όπως φάνηκε. Όντως πονούσε η μέση μου και έπρεπε να καθίσω. Απλά υπήρχε μια κουβέντα πριν με την Εύα και την Ιωάννα για το ποιος θα καθίσει. Επειδή ο αρχηγός και ο υπαρχηγός πρέπει να κάθονται, για να μην σηκώσω κάποιο από τα παιδιά κι επειδή είχα συζητήσει την Εύα πριν από λίγο, οπότε μου είπε αν θέλω να κάτσω, να σηκωθεί. Εσείς είδατε από την ερώτηση του κυρίου Κουτσόπουλου και μετά που απάντησα ότι θα σηκωθεί η Εύα, όχι τόσο γλυκά όσο τώρα. Απλά φάνηκε υπερβολικά άσχημο κι εγώ όταν το είδα, ήταν πολύ άσχημο.

Έχω ζητήσει συγγνώμη προσωπικά στα παιδιά, και στην Ασημίνα και της το είπα και πάλι και πάλι μετά τον τελικό που βγήκαμε όλοι μαζί. Υπάρχουν παιδιά που τους είπα συγγνώμη. Δεν θυμάμαι να πέταξα το βούτυρο. Δεν ξέρω αν είδατε τον πάγκο μας, δεν θυμάμαι πραγματικά τι πέταξα. Η εντολή που είχα ήταν να κατέβω και να μαζέψω τον χαμό και να κάνω ότι προλαβαίνω από παρασκευές για να συνεχίσει ο επόμενος. Πέρασαν τέσσερις μέρες και μετά μας το είπε ο Ζαχίρ», είπε μεταξύ άλλων η Σπυριδούλα.

Κόλαφος το Πρωινό για τη Σπυριδούλα

Το Πρωινό παρουσίασε ένα βίντεο που αφορούσε συγκεκριμένα σε κάποιες στιγμές της παίκτριας από το παιχνίδι και όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν και στο σουπεράκι της εκπομπής: “Όλη η αλήθεια για τη Σπυριδούλα. Οι στιγμές της όπως μας τις έδειξαν στο MasterChef που έκαναν το κοινό να την αντιπαθήσει”.

«Αυτό που έλεγε ότι είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, το δέχομαι γιατί δικαιούται να λέει ότι θέλει. Αλλά αυτό που έκανε στην Εύα με το σκαμπό μου θυμίζει καψώνι αισχίστου είδους στο στρατό που δεν γίνονται πια αυτά. Όπως και αυτό με τον Παντελάκο, με τα μανιτάρια», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά την προβολή του βίντεο. «Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα, δεν σχολιάζω τίποτα», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Ξέσπασε ο αδελφός της Σπυριδούλας

Στη εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη ο αδελφός της φιναλίστ του MasterChef. Ο Γιώργος Καραμπουτάκης μίλησε για τον χαρακτήρα της Σπυριδούλας αλλά και για το εάν υπήρχε εύνοια απέναντι στο πρόσωπο του Μανώλη. «Εγώ την ξέρω καλύτερα την Σπυριδούλα, σίγουρα εάν την γνωρίσεις, στην αρχή μπορεί να την παρεξηγήσεις, απλά ότι θέλει να πει και ότι νιώθει, το λέει εκείνη την ώρα. Εγώ δεν είμαι κριτής, σίγουρα οι κριτές ξέρουν καλύτερα ποιος άξιζε και ποιος όχι. Αν πω εγώ ότι άξιζε ή δεν άξιζε η Σπυριδούλα είναι σαν να αναιρώ την θέση των κριτών.

Δεν στενοχωριέται εύκολα η Σπυριδούλα με αυτά που διαβάζει, πολλές φορές μπορεί να κάνει και πλάκα με αυτά που γράφονται. Ο καθένας έχει την γνώμη του, έμενα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι χωρίς να ξέρουν κάποιον βρίζουν, μιλούν άσχημα και χυδαία! Αν υπήρχε εύνοια απέναντι στον Μανώλη, θα μου το είχε πει η Σπυριδούλα. Δεν φταίει το γλυκό που δεν κέρδισε τον τίτλο του MasterChef.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις