Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοσχάτο: «Γεμάτο κοριτσάκια συνέχεια το ψιλικατζίδικο, τη 14χρονη την έβαζε στο αυτοκίνητο…» (vid)
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Μοσχάτο: «Γεμάτο κοριτσάκια συνέχεια το ψιλικατζίδικο, τη 14χρονη την έβαζε στο αυτοκίνητο…» (vid)

Μοσχάτο: Όλο και περισσότερες ανατριχιαστικές πληροφορίες έρχονται στο φως, για τον 43χρονο παιδόφιλο.

Μοσχάτο: Νέες λεπτομέρειες της τραγωδίας στο Μοσχάτο που από χθες συγκλονίζει τη χώρα, με την αυτοκτονία της 14χρονης, αποκαλύπτονται όσο περνούν οι ώρες και προκαλούν περισσότερη ανατριχίλα. Όπως έγινε γνωστό γείτονας τόσο του 43χρονου ψιλικατζή όσο και της 14χρονης μαθήτριας είχε αντιληφθεί ότι κάτι συμβαίνει. Και όπως επιβεβαίωσε και το Χαμόγελο του Παιδιού στις 9 Μαΐου είχε κάνει και τη σχετική καταγγελία η οποία από την πλευρά του Χαμόγελου μεταφέρθηκε στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ..

Όπως γράφει το Χαμόγελο του Παιδιού στη σχετική ανακοίνωση: «Σύμφωνα με την αναφορά η 14χρονη είχε ειδωθεί επανειλημμένα να βρίσκεται μαζί με το συγκεκριμένο ενήλικο άτομο και να συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή. Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά η ανήλικη κοπέλα είχε ειδωθεί να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής, ενώ ο πολίτης μας ενημέρωσε για δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέση εξάρτησης της ανήλικης και κακοποίησης της από τον συγκεκριμένο ενήλικο άντρα».

Γείτονας της 14χρονης μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star αποκάλυψε ότι «είχαν ακουστεί και στο παρελθόν κάποια πράγματα γι’ αυτόν. Ότι είχε και παλιά σχέση με ανήλικο κορίτσι. Εγώ στο μαγαζί του έβλεπα συνεχώς μικρά κοριτσάκια, φίλες της κόρης του».

Να σημειωθεί ότι όπως αποκαλύφθηκε ο 43χρονος είχε και στο παρελθόν σχέση με ανήλικη, επίσης 14χρονη. Μάλιστα, στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, μετά τις αποκαλύψεις, βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της προηγούμενες μαθήτριας, υλικό παιδικής πορνογραφίας δηλαδή. Ανατριχίλα, προκαλεί, δε, το γεγονός ότι η κόρη του 43χρονου ήταν συνομήλικη και φίλη με την 14χρονη που έβαλε χθες τέλος στη ζωή της στον ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, αφήνοντας πίσω της σημείωμα όπου ανέφερε τους λόγους.

Είδα τον καυγά και την άγρια συμπλοκή με την οικογένεια της 14χρονης

Όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του 43χρονου με την 14χρονη η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας πήγε στο κατάστημα του 43χρονου με άγριες διαθέσεις. Μια γειτόνισσα περιγράφει τι έγινε στο newsit.gr: «Ακούσαμε φωνές αυτό το βράδυ. Βγήκαμε έξω και είδαμε ένα κοριτσάκι να έχει ήδη βγει έξω από το μαγαζί. Προηγουμένως ήταν μέσα σε αυτό. Την παρακολουθούσε ο πατέρας με τον αδερφό της γιατί την είχαν ρωτήσει πού είναι και αυτή τους είχε πει ότι είναι στην πλατεία. Ήρθαν λοιπόν στο μαγαζί ο πατέρας της με τον αδερφό της, την είδαν μέσα, του φώναζαν να βγει έξω.

Βγήκε το κοριτσάκι, του φώναζαν να βγει και αυτός, βγήκε και αυτός και έγινε μία συμπλοκή, τον χτύπησαν.

Αυτός πρόλαβε και μπήκε μέσα. Αυτοί του έσπασαν τα τζάμια. Το κορίτσι επέστρεψε και άρχισε να βρίζει τον αδερφό της και τον πατριό της. Φαίνεται τον ήθελε το 43χρονο. “Δεν είσαι εσύ πατέρας μου, δεν θα μου πεις τι θα κάνω» του έλεγε και πηδάει από το σπασμένο τζάμι και μπαίνει ξανά μέσα στο μαγαζί. Κάτι είπε στον 43χρονο και βγήκε ξανά έξω και έφυγε τρέχοντας και κλαίγοντας.

Οι άλλοι παρέμειναν και του φώναζαν να βγει έξω αλλά αυτός δεν έβγαινε, ήταν ταμπουρωμένος.

Μετά ήρθε και η μητέρα της και φώναζε και ήρθε και η αστυνομία αρκετά σύντομα. Μηχανές και περιπολικά. Τον έβγαλαν έξω, έψαξαν και το αυτοκίνητό του και τον πήραν μαζί τους. Έμεινε ένα περιπολικό το βράδυ και φύλαγε το μαγαζί. Την επόμενη μέρα ήρθαν αστυνομικοί, έκαναν έρευνα στο μαγαζί και έβγαλαν φωτογραφίες. Ξέρουμε ότι εχθές το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο και έκλαιγε όλη μέρα. Αυτό μου είπε η ανιψιά μου. Είπε ότι σε όλα τα διαλείμματα έκλαιγε και οι συμμαθητές ήταν από πάνω της. Και μετά μάθαμε ότι έπεσε στο τρένο και άφησε το σημείωμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις