Πεπ Γκουαρδιόλα: Βγήκε ο «Τραβόλτα» από μέσα του και «τα έσπασε» στην πίστα (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πεπ Γκουαρδιόλα: Βγήκε ο «Τραβόλτα» από μέσα του και «τα έσπασε» στην πίστα (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Πεπ Γκουαρδιόλα: Απίστευτη επίδειξη χορευτικών ικανοτήτων από τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι

22.05.2019 | 20:14

Πεπ Γκουαρδιόλα: Μετά την τελευταία αγωνιστική της Premier League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα απαλλάχτηκε επιτέλους από το άγχος του τίτλου και έβγαλε στην επιφάνεια τον γλεντζέ εαυτό του. Η ανησυχία που του είχε προκαλέσει η Λίβερπουλ εξανεμίστηκε μετά το επιβλητικό 1-4 (από 1-0) στην έδρα της Μπράιτον, το οποίο σφράγισε τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος από την Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι πέρα από ένας σπουδαίος προπονητής, είναι και φοβερός… χορευτής, που έχει μέσα του τον ρυθμό.

Ο Καταλανός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με όλο του το είναι. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι ήταν το πιο δύσκολο της καριέρας του, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος. Σε μια από τις τελευταίες εορταστικές εκδηλώσεις της Σίτι, ανέβηκε επί σκηνής επιδεικνύοντας τις χορευτικές του ικανότητες σαν άλλος… Τζον Τραβόλτα. Σ’ ένα άλλο βίντεο φαίνεται να προσπαθεί να τραγουδήσει μια παλιά επιτυχία της Μαντόνα, ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους.

https://twitter.com/OptusSport/status/1131077479911706624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1131077479911706624&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F892904%2Fvideo-o-gouardiola-se-mia-monadiki-epideixi-ton-horeutikon-tou-ikanotiton%2F

Πεπ Γκουαρδιόλα: Οι φήμες για τη Γιουβέντους

Το προπονητικό ντόμινο που έχει προκύψει στην Ιταλία αναμένεται να φέρει μεγάλες αλλαγές γενικότερα στον ευρωπαϊκό χώρο, ειδικότερα αν επιβεβαιωθούν τα νέα που μεταδίδει αυτή την ώρα Ιταλός δημοσιογράφος.  Ο λόγος για τον Φεντερίκο Τζεναρέλι, που εργάζεται για το «Radio Sportiva» και αναφέρει ότι η Γιουβέντους είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Ήταν όντως μια αποφασιστική μέρα. Ο Γκουαρδιόλα θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους. Συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας. Υπάρχει συμφωνία». Μένει να φανεί αν όντως έχουν ισχύ τα λεγόμενα, σε ένα σενάριο που φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθεί.

Exit mobile version