Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Τσιμτσιλή: Τι θα έκανε αν ο γιος του ή η κόρη του, τού έλεγε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Τσιμτσιλή: Τι θα έκανε αν ο γιος του ή η κόρη του, τού έλεγε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Μητσοτάκης - Τσιμτσιλή: Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε μια πολύ τρυφερή συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μητσοτάκης – Τσιμτσιλή: Χαλαρός και ευδιάθετος ξεκίνησε την ημέρα του σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μία συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την οικογένειά του και τα παιδιά του, ενώ σε ερώτηση, τι θα έκανε εάν κάποιο από τα παιδιά του του έλεγε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «Τι θα έκανα; Θα τον κάθιζα κάτω να του εξηγήσω και να τον πείσω». Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για το αν είναι αυστηρός πατέρας κι αν είναι εκείνος ο αυστηρός ή η σύζυγός του Μαρέβα Γραμπόφσκι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως οι γονείς πρέπει να έχουν κοινή στάση, αλλά δεν… έκρυψε πως έχει ακούσει «πολλή γκρίνια» γι’ αυτό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε, επίσης, ότι η κόρη του Δάφνη μιλάει δυνατά και του θυμίζει τη μητέρα του, Μαρίκα, ενώ ο γιος του Κωνσταντίνος έχει το χιούμορ του παππού του, του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. «Σήμερα, 21 Μαΐου θα πάω στη Γλυφάδα, στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου όπου παντρεύτηκαν οι γονείς μου και θα ανάψω ένα κερί, όπως θα έκανε ο καθένας», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τη σημερινή ημέρα, που γιόρταζε ο πατέρας του.

Για τις παροχές των τελευταίων ημερών από την Κυβέρνηση και την «13η σύνταξη» ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε:

«Πάντα πριν από τις εκλογές υπήρχαν παροχές, αλλά όχι πέντε μέρες πριν». «Η ειλικρίνεια είναι κάτι που κρίνεται. Θα μπορούσα να έρθω με μια μεγάλη λίστα. Έχω πει πολλά όχι. Είμαι 15 χρόνια στην πολιτική και κανείς δεν με έχει κατηγορήσει ότι έχω πει ψέματα», σημείωσε.

«Εγώ δεν θα πω ποτέ ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην κερδίσω τις εκλογές», όπως ο Αλέξης Τσίπρας. «Οι εκλογές είναι εκλογές», είπε και σημείωσε ότι η χώρα δεν πρέπει να οδηγηθεί σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, ενώ ζήτησε ξανά «καθαρή εντολή» στις ευρωεκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις