MasterChef spoiler: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό – Ποιος θα είναι ο νικητής

LIFESTYLE

MasterChef spoiler: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό – Ποιος θα είναι ο νικητής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

MasterChef spoiler: Μία ημέρα έμεινε για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φετινού MasterChef.

21.05.2019 | 17:25

MasterChef spoiler: Τη δεύτερη ημέρα του τελικού θα παρακολουθήσουν στο αποψινό επεισόδιο οι τηλεθεατές του MasterChef 3. Οι δύο φιναλίστ, Μανώλης Σαρρής και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρίσκονται μόλις μία ανάσα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και από το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης από το Star Channel, οι δύο μάγειρες επιστρέφουν στην Ελλάδα από την Ισπανία, όπου είχαν διαγωνιστεί, έχοντας μαζί τους στο ταξίδι τους τον Πάνο και τον Χρήστο, οι οποίοι ωστόσο, όσο εκείνοι έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό στην πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef, απολάμβαναν την αμμουδιά και τη θάλασσα της ισπανικής πόλης που τους φιλοξενούσε. Τώρα καλούνται να δημιουργήσουν ο καθένας το δικό του μενού που θα περιλαμβάνει έξι πιάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, ένας από τους δύο δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδικασία και να παραδώσει όλα τα πιάτα. Αυτός θα είναι ο Μανώλης, που δεν θα προλάβει να παραδώσει στους κριτές δύο με τρία πιάτα.

MasterChef spoiler: Ποιος θα είναι ο νικητής;

Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Μανώλη να έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής υψηλότερη βαθμολογία στις δοκιμασίες από αυτή της Σπυριδούλας. Ωστόσο, στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίζει κάποιος τα αποτελέσματα από τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ.

Το αποτέλεσμα των τριών δοκιμασιών, οι οποίες έχουν ήδη γυριστεί, το γνωρίζει αποκλειστικά ο διευθυντής της εταιρίας παραγωγής του MasterChef (Green Pixel), αλλά και ο υπεύθυνος συμβολαιογράφος που διασφαλίζει την εγκυρότητα της διαδικασίας. Όπως αναφέρουν από το STAR, ακόμη και οι κριτές του παιχνιδιού – Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος – δεν γνωρίζουν τη βαθμολογία που έχουν βάλει στους φιναλίστ οι γκεστ κριτές.

MasterChef: Ο νικητής του περσινού ριάλιτι, εξηγεί γιατί “χάθηκε”

Ο Τιμολέων Διαμαντής, περσινός νικητής του MasterChef, έδωσε συνέντευξη στο TV Έθνος και τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν είναι ενεργός στην τηλεόραση, αφού κάποιοι δεν τον θέλουν στο χώρο.

Σε λίγα 24ωρα θα δούμε τον τελικό του MasterChef. Τι θυμάστε από την περσινή σας διάκριση;

Υπάρχει νοσταλγία για όλα όσα έζησα εκείνες τις ημέρες. Όλη αυτή την ωραία πίεση του να έχεις φτάσει στον τελικό, να σε ξέρει όλη η Ελλάδα. Συναισθήματα χαράς από τη μία και ένα μάθημα ζωής από την άλλη, τώρα που πέρασε ένας χρόνος.

Τι εννοείτε «μάθημα ζωής»;

Ένας σεφ μου είχε πει τη μία χρονιά θα είσαι ψηλά, την άλλη χαμηλά. Απλώς, από εκεί που μιλάει όλη η Ελλάδα για σένα, ξαφνικά θα μιλάει για κάποιον άλλον και εσύ θα περνάς σε άλλη φάση.

Είχατε δηλώσει ότι κάποιοι φρόντισαν να χαθείτε. Ποιους εννοείτε;

Μου έγινε μια ερώτηση ότι έχω χαθεί. Και απάντησα ότι ίσως κάποιος φρόντισε να χαθώ. Δεν ξέρω ονόματα, απλά κάποιοι δεν με ήθελαν στο χώρο της τηλεόρασης και έτσι πλέον δεν είμαι ενεργός στην TV.

Θα θέλατε να κάνετε τηλεόραση;

Ναι, με τον δικό μου τρόπο. Αν ήταν κάτι που να ταιριάζει στο προφίλ μου, κάτι που να έχει σχέση με τοπικά προϊόντα και με το ταξίδι και γενικά με την Ελλάδα, θα το έκανα. Όχι απλά να κάνω κάτι για να φαίνομαι. Κάτι που να ταιριάζει σε αυτό που είναι ο Τιμολέων.

Exit mobile version