Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε

Εκλογές 2019: Επειδή ακόμα και τώρα, λίγους μήνες πριν τις εκλογές διορίζουν ημετέρους.

Εκλογές 2019: Επειδή η ΕΕ βρίσκεται σε κρίση και το μέλλον της μαζί με το δικό μας κρίνεται. Γιατί, η περιπέτεια στο Ηνωμένο Βασίλειο κατέδειξε ότι ο λαϊκισμός «σκοτώνει» την καθημερινότητα, θέτει σε κίνδυνο το μέλλον και την οικονομική σταθερότητα. Επειδή κάποιοι στην Ελλάδα θεωρούν την Ευρώπη απευκταία και επειδή με την πολιτική τους ενισχύουν το λαϊκισμό και την ακροδεξιά, επιλέγοντας πολιτευτές για να ξεπληρώσουν χάρες.

Του Νίκου Κωστόπουλου

Επειδή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάποιοι έχουν στην πλάτη τους εκατοντάδες νεκρούς, καταστροφές και καμία ντροπή. Επειδή κάποιοι αντιλαμβάνονται την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως νέο βιλαέτι χωρίς να γνωρίζουν και να μπορούν να ανταποκριθούν στις ευθύνες του ρόλου. Επειδή δεν σέβονται την ιστορία και τον πολιτισμό και «ξεφτιλίζουν» το φιλότιμο του Έλληνα.

Επειδή ακόμα και τώρα, λίγους μήνες πριν τις εκλογές διορίζουν ημετέρους. Επειδή, αν και «την ιστορία την γράφουν οι παρέες», στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι μια (διαπλεκόμενη) παρέα πρέπει να νέμεται την εξουσία με τρόπο ειδεχθή και ωφελιμιστικό. Επειδή υπάρχουν υπουργοί που καταλύουν κάθε ικμάδα ήθους και αξιοπρέπειας. Επειδή υπάρχουν πρωθυπουργοί που έχουν κάνει την χυδαιότητα ιδεολογία. Επειδή οι κομματικοί στρατοί βλάπτουν σοβαρά την εθνική προσπάθεια. Επειδή φτωχοποιήσαν τους Έλληνες παίρνοντας τους το ψωμί για να τους δώσουν ξεροκόμματο. Επειδή η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας για την νέα Μεταπολίτευση.

Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να ψηφίσουμε για την Ευρώπη, τον Δήμο, την Περιφέρεια και τέλος για την Βουλή που θα μας βγάλει από το φαντασιακό τους ψέμα προς την αλήθεια για το κοινό μας μέλλον. Η αποχή ευνοεί άλλοι να αποφασίζουν για εμάς και τα παιδιά μας.

*Ο Νίκος Κωστόπουλος είναι Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στο Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις