Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δούρου – Νοτοπούλου: Μετά το σποτ για το Μάτι, η Ρένα πήγε για κούνια και ανοίγει διάλογο με την Κατερίνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου – Νοτοπούλου: Μετά το σποτ για το Μάτι, η Ρένα πήγε για κούνια και ανοίγει διάλογο με την Κατερίνα

Δούρου - Νοτοπούλου: Η Ρένα Δούρου "ανέβασε" μια φωτογραφία όπου κάνει κούνια και η Κατερίνα Νοτοπούλου της κάνει μία πρόταση.

Δούρου – Νοτοπούλου: Μια ανάρτηση κάνοντας κούνια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Η ανάρτηση της Ρένας Δούρου συνοδεύεται με την εξής λεζάντα: «Κούνια μπέλα, ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ». Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ αυτών και της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου.

Ο διάλογος Δούρου-Νοτοπούλου:

Κατερίνα Νοτοπούλου: «Έχουμε στο εκλογικό μας κούνια έλα».

Ρένα Δούρου: «Επειδή τώρα έχουμε τρεξίματα όπως κι εσείς, κράτησε μου θέση για μετά».

Προς απόσυρση το τραγικό προεκλογικό σποτ;

Η Ρένα Δούρου βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας του προεκλογικού σποτ που αν μη τι άλλο προκαλεί ανατριχίλα. Στην Κουμουνδούρου μάλιστα υπάρχουν σκέψεις για απόσυρσή του, κάτι που επιβεβαίωσε η εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” του ΣΚΑΙ. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές για την περιφέρεια και την υποψηφιότητά της, η Ρένα Δούρου εισπράττει πολλά αρνητικά σχόλια. Μέσα σε μιάμιση μέρα από την ημερομηνία ανάρτησης του σποτ και μέχρι τις τρεις το μεσημέρι δέχτηκε περισσότερα από 1.400 «unlike», ενδεικτικό της άποψης που έχουν οι πολίτες για το ρόλο που διαδραμάτισε η περιφερειάρχης Αττικής στη διαχείριση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης που έζησε η ανατολική περιοχή της Αττικής το καλοκαίρι του 2018.

Συγκεκριμένα, εν είδει ενός άτυπου δημοψηφίσματος, η κ. Δούρου έλαβε συνολικά 1.500 αρνητικές ψήφους, έναντι μόλις 84 θετικών ψήφων, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι έχει απενεργοποιηθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας να αναρτήσουν κάτω από το προεκλογικό σποτ τα σχόλιά τους.

«Φτάνει πια με την υποκρισία κα Δούρου», δηλώνει ο Γιώργος Πατούλης στη Ρένα Δούρου.

«Φτάνει πια με την υποκρισία κα Δούρου. Πότε επιτέλους θα αντιληφθείτε, ότι είστε περιφερειάρχης Αττικής κι όχι ηθοποιός;», απαντά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στη Ρένα Δούρου με αφορμή την πρόσκληση σε debate που του απηύθυνε. Σχολιάζοντας το νέο προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου αναφέρει: «Δίνει μια κακόγουστη παράσταση διάρκειας 3 λεπτών και 41 δευτερολέπτων, για να μας πείσει ότι για το θάνατο 101 ανθρώπων στο Μάτι, ευθύνεται η κλιματική αλλαγή και οι τοξικοί κατά την άποψη της άνθρωποι, που κυβέρνησαν τη χώρα τα προηγούμενα 40 χρόνια. Ξεχνά όμως ότι ποτέ δεν έχασαν τη ζωή τους τα προηγούμενα 40 χρόνια 101 άνθρωποι από μια φωτιά. Αυτό συνέβη στη διάρκεια της δικής της θητείας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις