Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Erotic Art Festival 2019: Το κλειστό γήπεδο του «Τae Kwon Do», έχει πάρει φωτιά
PLUS

Erotic Art Festival 2019: Το κλειστό γήπεδο του «Τae Kwon Do», έχει πάρει φωτιά

Erotic Art Festival 2019: H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση, σε όλες τους τις διαστάσεις.

Erotic Art Festival 2019: To κλειστό γήπεδο του «Τae Kwon Do» φιλοξενεί έως τις 20 Μαΐου, το πιο ερωτική εκδήλωση της χρονιάς το «Erotic Art Festival 2019». Και φέτος, διεθνούς φήμης erotic models και erotic performers δίνουν το «παρών» αφήνοντας το δικό τους στίγμα στην απόλυτη αυτή ερωτική εμπειρία, σχεδόν από την είσοδο του φεστιβάλ. Πριν φτάσετε στα stages όπου γίνονται τα σόου, θα περιηγηθείτε πρώτα στο μεγάλο μπαζάρ που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει sex toys, ερωτικά βοηθήματα και αξεσουάρ, kinky γλυκίσματα, αρωματικά λάδια, καθώς και προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης.

Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πραγματοποιείται το Sex Art, το εικαστικό αφιέρωμα του φεστιβάλ όπου παρουσιάζεται έκθεση ζωγραφικής, ψηφιακών εικόνων, γλυπτικής, φωτογραφίας με κύριο θέμα τον ερωτισμό. Την κεντρική σκηνή του hot φεστιβάλ καταλαμβάνουν για τα μάτια σας μόνο, πάνω 30 international performers ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη, ενώ τους πιο τολμηρούς περιμένει η BDSM Area – εναλλακτικός ερωτισμός με παιχνίδια κυριαρχίας και extreme καταστάσεις σε μία ζώνη αυστηρώς NSFW, η Pornstar Area, όπως και η Prive Area.

Παράλληλα, για πρώτη φορά το «παρών» δίνει το site ερωτικών ταινιών «X-Hamster Premium», όπως και το site εικονικής πραγματικότητας «VrBangers». Εκεί θα βρείτε και τη νεοσύστατη Τσέχικη εταιρεία παραγωγής «SugarBabes.tv», όπως και τη διάσημη πορνοστάρ Little Caprice και φυσικά το εγχώριο φημισμένο ζευγάρι των πορνοστάρ Inna Innaki και Teo. Αύριο, τελευταία ημέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις