Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού – Κικίλιας γάμος: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι τους
LIFESTYLE

Μπαλατσινού – Κικίλιας γάμος: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι τους

Μπαλατσινού - Κικίλιας γάμος: Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους στις 16 Ιουνίου.

Μπαλατσινού – Κικίλιας γάμος: Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 16 Ιουνίου στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Ωστόσο μυστήριο είναι ακόμα για ποιοι θα είναι οι κουμπάροι σε αυτό το ευτυχές γεγονός. Το αγαπημένο ζευγάρι δεν έχει δώσει καμία άλλη λεπτομέρεια για το γάμο του καθώς προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το People, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια θα παντρέψουν η παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας. Το όνομα της τρίτης κουμπάρας δεν έχει «κλείσει» ακόμη ωστόσο αυτή φαίνεται πως θα είναι η Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη (marketing & communications director της Rolex Hellas). Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη και του Secret κουμπάρος στο γάμο θα είναι ο καλός φίλος του Βασίλη Κικίλια, Ηλίας Καντζούρης.

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν ο γνωστός πολιτικός ασχολείτο επαγγελματικά με το μπάσκετ. Ο κ. Καντζούρης ανήκει στο τεχνικό team της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, αφού είναι ο βοηθός του Λούκα Μπάνκι.

Ένα μήνα πριν από τον γάμο τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας εθεάθησαν να περπατούν χεράκι χεράκι στο κέντρο της Αθήνας. Το ζευγάρι έκανε τα ψώνια για το σπίτι του και ο φωτογραφικός φακός του tlife τους απαθανάτισε να αγοράζουν κρέας και άλλα τρόφιμα ενώ δεν έκρυβαν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις