Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Φλωρινιώτη: «Εκρηκτική» εμφάνιση στο πλευρό του πατέρα της – Έπαθε πλάκα ο Αρναούτογλου! (vid)
LIFESTYLE

Άννα Φλωρινιώτη: «Εκρηκτική» εμφάνιση στο πλευρό του πατέρα της – Έπαθε πλάκα ο Αρναούτογλου! (vid)

Άννα Φλωρινιώτη: Με μια κολλητή μαύρη φόρμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ... αναστάτωσε τον παρουσιαστή

Άννα Φλωρινιώτη: Μια εκρηκτική τηλεοπτική εμφάνιση έκανε εχθές η Άννα Φλωρινιώτη συνοδεύοντας τον πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show». Ο… καλτ τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή για να μιλήσει για την καριέρα του στη μουσική, το γάμο του και την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική. Παρότι ο «Τραβόλτα της Ελλάδας» προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή του, όπως π.χ. τον λόγο που δεν πήρε ποτέ διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, την προσοχή του παρουσιαστή αιχμαλώτισε αναμφίβολα η κόρη του καλεσμένου του. Η Άννα Φλωρινιώτη φορούσε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε τα πλούσια κάλλη της και δέχτηκε έναν χείμαρρο κοπλιμέντα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ξεκινώντας την συνέντευξη με τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο παρουσιαστής είδε την κόρη του και… ταράχτηκε. Άρχισε λοιπόν την κουβέντα από την Άννα, της οποίας η εμφάνιση ήταν άκρως αποκαλυπτική και σέξι. Μάλιστα ο Αρναούτογλου δεν δίστασε να την σχολιάσει στον αέρα της εκπομπής του και το σώμα της, που διαγραφόταν μέσα από την ολόσωμη φόρμα, επαινώντας την τέλεια σιλουέτα της… Και επειδή τα λόγια περιττεύουν, δείτε την σούπερ σέξι εμφάνιση της Άννας Φλωρινιώτη και θα πάθετε και εσείς πλάκα, όπως έπαθε και ο Αρναούτογλου.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης υποψήφιος με τον Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη

Με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Την ανακοίνωση έκανε τον Απρίλιο μέσω facebook ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, γράφοντας: «Τρελή αγάπη για τη Θεσσαλονίκη για την Τουμπα..Γιάννη μου σε ευχαριστω…Με άρεσαν οι προτάσεις σου…Αλλά θα κλείσουμε και πολλά στόματα…».

 

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών. Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λούκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ “Τώρα Θέλω Τώρα”, που αμέσως γίνεται χρυσό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις