Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης στην Ομόνοια

ΕΛΛΑΔΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης στην Ομόνοια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Χαμόγελο του Παιδιού: Το κορίτσι αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης

16.05.2019 | 18:51

Χαμόγελο του Παιδιού: Εδώ και ένα ολόκληρο 24ωρο αγνοείται ένα 14χρονο κορίτσι, που σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού εξαφανίστηκε εχθές από την Ομόνοια. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 15/05/2019 και ώρα 18:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ομόνοιας, η Φλορέσα Φ., 14 ετών. Η Φλορέσα Φ. έχει ύψος 1.54 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, γκρι μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει σκουλαρίκι στην μύτη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του κοριτσιού σήμερα το μεσημέρι. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Χαμόγελο του Παιδιού: Δίπλα σε κάθε παιδί θύμα εξαφάνισης

Το Amber Alert Hellas είναι το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων, το οποίο ενεργοποιείται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» με την έγκριση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Amber Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου παιδιού και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στο Facebook, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π.

Exit mobile version