Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Γερμανού Twitter: Το πικρόχολο σχόλιο – Η σχετική ανάρτηση
LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού Twitter: Το πικρόχολο σχόλιο – Η σχετική ανάρτηση

Ναταλία Γερμανού Twitter: Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για το πικρόχολο σχόλιο στο σούπερ μάρκετ.

Ναταλία Γερμανού Twitter: Viral έχει γίνει ένα tweet της ακομπλεξάριστης και με πολύ χιούμορ Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια έγραψε στο Twitter κάτι που της συνέβη, ή μάλλον κάτι που άκουσε στο σούπερ μάρκετ. Και αφορούσε την ίδια την Ναταλία Γερμανού.

Η ατάκα που έγραψε στο Twitter χθες το βράδυ, προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε με πολύ πολύ χιούμορ. Η παρουσιάστρια, άλλωστε, έχει δείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι μιλώντας ανοιχτά για τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο ότι το σχόλιο ακούστηκε σε μια κατά τα άλλα χαλαρή στιγμή, την ώρα που έκανε τις αγορές της, με τη φόρμα γυμναστικής.

Το tweet της Ναταλίας Γερμανού που έκανε πάταγο

Με το γνωστό της τρόπο, η Ναταλία Γερμανού περιέγραψε όσα άκουσε από μια κυρία, που ψώνιζε με τον άντρα της στο σούπερ μάρκετ. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε επισκευθεί κι εκείνη το σούπερ μάρκετ, για αγορές, απευθείας από το γυμναστήριο. Με την casual εμφάνιση προφανώς κέντρισε το ενδιαφέρον της κυρίας, κι εκείνη προέβη στο ανάλογο σχόλιο… Την ανάρτηση βέβαια της Ναταλίας Γερμανού ακολούθησε βροχή από likes και χαμός από σχόλια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις