Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Game of Thrones: O «Τύριον» συναντά τους… Monty Python και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό! (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Game of Thrones: O «Τύριον» συναντά τους… Monty Python και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό! (vid)

Game of Thrones: Tο επικό τρολάρισμα στον συμπαθή νάνο της σειράς από το Funny or Die

Game of Thrones: Στις προηγούμενες σεζόν της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones ο συμπαθής νάνος «Τύριον» θεωρούνταν αναμφίβολα ένας από τους πιο ευφυείς και επινοητικούς ήρωες που δημιούργησε η πένα του Τζ. Ρ.Ρ Μάρτιν. Στην όγδοη και τελευταία σεζόν ωστόσο, το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας Λάνιστερ δεν φαίνεται να έχει και τόση… ρέντα, αφού πέφτει από το ένα στρατηγικό σφάλμα στο επόμενο, δυσαρεστώντας την βασίλισσά του, Ντενέρις Ταργκάριεν. Το αποτέλεσμα είναι να μην τον ακούει τελικά κανείς, και οι προσπάθειές του να αποτρέψει το μακελειό στο Κινγκς Λάντινγκ (στο επεισόδιο 5 μαθαίνουμε αν τα κατάφερε ή όχι) να δείχνουν αρκετά… αδύναμες.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή στο 4ο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν που το «Χέρι» της θυελλογέννητης διεκδικήτριας του θρόνου επιχείρησε να διαπραγματευτεί με την αδελφή του, την σκληρόκαρδη βασίλισσα Σέρσεϊ Λάνιστερ. Σκοπός της διαπραγμάτευσης ήταν να πείσει την αδερφή του, που τον απεχθάνεται, να παραδοθεί για να μην θυσιαστούν οι άμαχοι πολίτες του Κινγκς Λάντινγκ. Και φυσικά απέτυχε παταγωδώς να την συγκινήσει, παρά το εκτενές λογύδριό του. Το Funny or Die σκέφτηκε να προσφέρει στον Τύριον έναν πιο παλαβό … συνομιλητή. Είναι η στιγμή που το έπος του Game of Thrones συναντά την τρέλα των Monty Python και του Γάλλου ιππότη John Cleese στην ταινία «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης».

Δείτε παρακάτω το ξεκαρδιστικό βίντεο

 

Game of Thrones: Νέα «γκάφα» από τους παραγωγούς της σειράς;

Μετά τη «γκάφα» του Game of Thrones με τον «ξεχασμένο» καφέ από τα Starbucks στο τέταρτο επεισόδιο του όγδοο κύκλου, η παραγωγή της σειράς κατηγορήθηκε σήμερα ότι υπέπεσε σε νέο λάθος στο πέμπτο και προτελευταίο επεισόδιο. Το κομμένο χέρι του Τζέιμι Λάνιστερ, τον οποίο υποδύεται ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, «επανεμφανίζεται» σε μία από τις σκηνές του επεισοδίου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η New Υork Post. Ωστόσο πολλοί χρήστες επισημαίνουν ότι η σκηνή με το χέρι δεν παίχτηκε στο τελικό μοντάζ του επεισοδίου, και η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου προέρχεται από μια κομμένη σκηνή, που κυκλοφόρησε στα social media.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις