Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δρομέας ΗΠΑ: Δείτε τη «βουτιά» αλά… «Σούπερμαν» που χάρισε σε αθλητή το χρυσό μετάλλιο! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δρομέας ΗΠΑ: Δείτε τη «βουτιά» αλά… «Σούπερμαν» που χάρισε σε αθλητή το χρυσό μετάλλιο! (vid)

Δρομέας ΗΠΑ: «Είδα τη μητέρα μου πίσω από τη γραμμή του τερματισμού και πήδηξα για να της κάνω μια αγκαλιά», δήλωσε ο νεαρός αθλητής

Δρομέας ΗΠΑ: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ο απίστευτος τερματισμός ενός δρομέα σε αγώνα δρόμου στις ΗΠΑ, ο οποίος όχι μόνο του χάρισε το χρυσό μετάλλιο, αλλά τον έκανε και… viral. Στο κλιπ που δημοσιεύουν αμερικανικά – και όχι μόνο – ΜΜΕ, ο νεαρός Αμερικανός αθλητής Infinite Tucker εμφανίζεται να «κλέβει» τελευταία στιγμή τη νίκη από τα χέρια ενός άλλου δρομέα που προπορευόταν, ρίχνοντας μια… «βουτιά» αλά σούπερμαν! Το περιστατικό, σύμφωνα με τον Guardian, σημειώθηκε σε Κολεγιακό Πρωτάθλημα Στίβου στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, και πιο συγκεκριμένα σε έναν αγώνα δρόμου 400 μέτρων μετ’ εμποδίων.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο, ο νεαρός Infinite Tucker, πλησιάζοντας προς τη γραμμή τερματισμού, συνειδητοποίησε πως ο μόνος τρόπος για να βγει πρώτος θα ήταν να… πετάξει. Και αυτό έκανε τελικά, «κλέβοντας» την νίκη από τον προπορευόμενο οριακά Robert Grant. Η βουτιά αλά σούπερμαν του Tucker του χάρισε ένα επιπλέον δέκατο του δευτερολέπτου, διαφορά αρκετή για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο. «Έκλεισα τα μάτια μου όταν πήδηξα το 10ο εμπόδιο. Τα άνοιξα και είδα τη μητέρα μου στη γραμμή. Έτσι, πήδηξα και της έδωσα μια αγκαλιά» δήλωσε ο… δρομέας «σούπερμαν» στο ESPN.

 

Θέλοντας ίσως να… μαλακώσει το χτύπημα για τον συναθλητή του, ο Tucker δήλωσε επιπλέον: «Ειλικρινά, χαίρομαι που πήρα τη νίκη και αγωνίστηκα ενάντια στον καλύτερο. Εγώ και οι συναθλητές μου δουλέψαμε σκληρά γι αυτό και εγώ κέρδισα, είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος γι ‘αυτό»

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις