Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κώστας Κοκκινάκης: Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, με το κλεμμένο smart του
ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Κοκκινάκης: Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, με το κλεμμένο smart του

Κώστας Κοκκινάκης: Καταδίωξη στο κέντρο με το κλεμμένο αυτοκίνητο του διεθνούς πολίστα Κώστα Κοκκινάκη.

Κώστας Κοκκινάκης: Με το κλεμμένο αυτοκίνητο του διεθνούς, πασίγνωστου πολίστα, Κώστα Κοκκινάκη, προσπαθούσαν τρέχοντας σαν… τρελοί στο κέντρο της Αθήνας να ξεφύγουν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, δύο πάνοπλοι Αλβανοί κακοποιοί! Για την ανεύρεση του αυτοκινήτου, υπό αυτές τις συνθήκες, ενημερώθηκε ο πολίστας, ο οποίος σημειώνεται ότι είχε πάρει μέρος και ως παίκτης στο “Survivor 2”.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στo αυτοκίνητο, ένα smartaki το οποίο είχε κλαπεί τον Οκτώβριο του 2018 είχαν τοποθετήσει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι συλληφθέντες. Για τον έναν από τους δύο συλληφθέντες, 37χρονο Αλβανό, ο οποίος ήταν οπλισμένος με πιστόλι και σφαίρα στη θαλάμη, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 20 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Τον Απρίλιο του 20ο5, είχε πυροβολήσει στο κεφάλι ομοεθνή του στο πλαίσιο άγριας βεντέτας που διαρκούσε είκοσι πέντε χρόνια, από την δολοφονία εξαδέλφου του στην Αλβανία. Όλα ξεκίνησαν ένα από τα προηγούμενα βράδια όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ στην οδό Πατησίων έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο καθώς θεωρήθηκε ύποπτος. Εκείνος, όμως, ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς επιχείρησε να ξεφύγει.

Στη διάρκεια της καταδίωξης έβαλαν πολλές φορές σε κίνδυνο την αρτιμέλεια πολιτών ενώ έπεσε πάνω και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Κατά την έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος κατασχέθηκαν:

Πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 12 φυσίγγια, περίστροφο με έξι φυσίγγια εντός βυκίου και 18 φυσίγγια και ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5 γραμμαρίων και ένα μαχαίρι. Ο 30χρονος Αλβανός υπήκοος πέραν του ότι πάνω του βρέθηκε ο οπλισμός, δεν είχε κατηγορηθεί στη χώρα μας για άλλα αδικήματα. Οι Αλβανοί υπήκοοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της κλοπής, απείθειας και παράβασης του Νόμου Περί Όπλων και Ναρκωτικών. Θα εκτελεστούν επίσης τα εντάλματα σε βάρος του 37χρονου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις