Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημοσκόπηση: Πρώτη η Κουντουρά για τις Ευρωεκλογές – “Πλήρωνε εταιρείες με κονδύλια του υπ. Τουρισμού”, λέει ο Καμμένος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση: Πρώτη η Κουντουρά για τις Ευρωεκλογές – “Πλήρωνε εταιρείες με κονδύλια του υπ. Τουρισμού”, λέει ο Καμμένος

Δημοσκόπηση: Η ωραία Ελένη, έσπευσε μέσω της... ΕΡΤ να απαντήσει στις καταγγελίες για τις πληρωμένες με υπουργικά κονδύλια δημοσκοπήσεις.

Δημοσκόπηση: Σε μια σοβαρή καταγγελία για την Έλενα Κουντουρά προχώρησε ο Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν υπουργός Τουρισμού πλήρωνε εταιρείες δημοσκοπήσεων με κονδύλια του υπουργείου. «Έδινα 30αρια και 40αρια με κονδύλια του υπουργείου» είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας. «Θα την δείτε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις, έτσι είναι αν δίνεις 30αρια και 40αρια» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Λίγο αργότερα, η Έλενα Κουντουρά προχώρησε στην κατηγορηματική διάψευση των καταγγελιών του Πάνου Καμμένου. «Με έχουν συνηθίσει σε αυτές προσβολές, στις συκοφαντίες. Διαψεύδω αυτή την καταγγελία», είπε η κ. Κουντουρά, μιλώντας στην ΕΡΤ, το μεσημέρι της Παρασκευής. «Το υπ. Τουρισμού δεν έχει χρήματα για να δίνει σε εταιρείες δημοσκοπήσεων», πρόσθεσε η κ. Κουντουρά, αναφέροντας ότι ο ΕΟΤ έχει ένα «πάρα πολύ μικρό προϋπολογισμό» και πως όλες οι συμβάσεις για προβολή και προώθηση βγαίνουν στη Διαύγεια, εγκρίνονται από το Δ.Σ. και τα μεγάλα κονδύλια ελέγχονται ελεγκτικό συνέδριο.

Τόνισε δε πως από την ημέρα που ανέλαβε το υπουργείο Τουρισμού, «δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε έρευνες για καλύτερη τουριστική πολιτική». Εξαίρεση αποτελεί, όπως είπε, μια μικρή ποιοτική έρευνα που έγινε από τον ΕΟΤ το 2016, μετά την προσφυγική κρίση, «για να δούμε εάν οι τουρίστες είναι ικανοποιημένοι κι εάν υπήρχε πρόβλημα». Ωστόσο, δεν θυμόταν ποια εταιρία είχε αναλάβει την συγκεκριμένη έρευνα.

Ακούστε τις δηλώσεις Καμμένου & τη διάψευση Κουντουρά:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις