Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάρα Μεϊμαρίδη: Τι είπε για την Eκκλησία και τη μαύρη μαγεία
LIFESTYLE

Μάρα Μεϊμαρίδη: Τι είπε για την Eκκλησία και τη μαύρη μαγεία

Μάρα Μεϊμαρίδη: Η συγγραφέας του βιβλίου «Μάγισσες της Σμύρνης» μίλησε για το νέο της εγχείρημα αλλά και τα προβλήματα των γυναικών σήμερα.

Μάρα Μεϊμαρίδη: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη η Μάρα Μεϊμαρίδη που αποτελεί “κόκκινο” πανί για την Εκκλησία που την έχει αφορίσει! Η συγγραφέας του βιβλίου «Μάγισσες της Σμύρνης» μίλησε για το νέο της εγχείρημα αλλά και τα προβλήματα των γυναικών σήμερα.

«Δεν ήθελα να μείνω μόνο σε αυτό, ήταν λίγο ποταπό. Αποφάσισα και άνοιξα την ενότητα ‘Σχολή Γυναικών’ για να μάθουν κάτι τα κορίτσια. Τα προβλήματα των ανθρώπων είναι πολύ πιο χοντρά από αυτά που ακούμε στα τηλέφωνα, αλλά κάποια πράγματα απαγορεύονται στην τηλεόραση» είπε η ίδια για τη συμμετοχή της στα «Διλήμματα» του «Ευτυχείτε».Η κ. Μεϊμαρίδη ανέφερε ακόμα πως παραμένει Χριστιανή Ορθόδοξη, παρόλο  που η Εκκλησία μας την έχει αφορίσει  αλλά αναζήτησε κάποια άλλη θρησκεία και έμαθε για τον Βουδισμό. Ξεκαθάρισε  όμως ότι δεν της αρέσει να καθοδηγείται από καμία εκκλησία.

Τα  μάγια τα δημιουργεί το μυαλό 

Η κ. Μεϊμαρίδη όσον αφορά στην ενασχόλησή της με τη μαγεία δήλωσε: «Ο Άγιος Κυπριανός λύνει τη μαύρη μαγεία, άρα υπάρχει. Τα μάγια δεν είναι τίποτα άλλο από μια αλλαγή ενέργειας που δημιουργεί το ίδιο το μυαλό. Είναι συνεργασία συνειδητού και ασυνείδητου»

Άλλωστε όπως είχε  επισημάνει  σε παλαιότερη συνέντευξη της  με την δική της  αιχμηρή, λαϊκή γλώσσα η Μάρα Μεϊμαρίδη “Όταν ήμουν κοπελίτσα-από την ώρα που ανακάλυψα τα ξόρκια-έβρισκα τον έναν άντρα μετά τον άλλον και είχα απορίες: “Πώς γινόταν αυτές οι πουτ@@ες μάγισσες να έμπαιναν τόσο βαθιά μέσα στο ασυνείδητο εκείνη την εποχή που δεν υπήρχε τεχνολογία!”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις