Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η οργή για τη σύλληψη του πατέρα της και οι ψυχρές σχέσεις με την αδερφή της

LIFESTYLE

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η οργή για τη σύλληψη του πατέρα της και οι ψυχρές σχέσεις με την αδερφή της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: H κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου χαρακτήρισε τη σύλληψη του πατέρα της ένα πολιτικά στημένο παιχνίδι

08.05.2019 | 16:02

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη του πατέρα της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» για τις οδυνηρές εμπειρίες των περασμένων εβδομάδων. Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου χαρακτήρισε «ντροπή»  την υπόθεση της σύλληψης του διάσημου νομικού, ενώ συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της, την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη. Επίσης στήριξε για μία ακόμη φορά ανοιχτά την πολυσυζητημένη σχέση του πατέρα της με την Νατάσα Καλογρίδη, ενώ αποκάλυψε ότι πλέον οι σχέσεις της με την αδερφή της Μάρθα, δεν είναι καλές.

«Η σύλληψη του πατέρα μου ήταν ένα πολιτικά στημένο παιχνίδι. Ο τρόπος που έγινε η σύλληψή του ήταν απαράδεκτος. Δέκα μήνες πριν τον συλλάβουν επειδή ήθελα να ξέρω, μίλησα μαζί του για να μου πει την αλήθεια. Οι σχέσεις μου με την Νατάσα Καλογρίδη είναι πολύ καλές και στηρίξαμε μαζί τον πατέρα μου. Είμαι πολύ θυμωμένη με την υπόθεση του πατέρα μου γιατί είναι πραγματικά αθώος. Μετά τη σύλληψη ο πατέρας μου ήταν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Ελένη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η μητέρα μου παρά τις απιστίες του πατέρα μου, κράτησε τον γάμο της

Ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης ήταν αφιερωμένο στην σχέση της ίδιας με την μητέρα της, αλλά και στην σχέση των γονιών της. «Εγώ έμαθα για τη σχέση του πατέρα μου με τη Νατάσα Καλογρίδη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η μητέρα μου παρά τις απιστίες του πατέρα μου, σεβόταν πολύ το μεγαλείο της ψυχής του. Ο μπαμπάς μου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν «έφυγε» η μητέρα μου. Ήθελε έναν άνθρωπο δίπλα του και αυτό μπορώ να το καταλάβω πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη της ζωής Λάσκαρη. Όπως εξήγησε, η μητέρα της κράτησε τον γάμο της παρόλο που γνώριζε καλά για τις απιστίες του άντρα της.

«Έμαθα για το χαμό της μητέρας μου από τον πατέρα μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η μαμά μου δεν ξύπνησε . Εγώ τότε τρελάθηκα… Έμεινα τρεις μέρες άυπνη, χωρίς φαγητό και κάπνιζα τα τσιγάρα της. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη θέλαμε να το πουλήσουμε γιατί υπήρχαν κάποια θέματα κληρονομιάς. Κράτησα από τη μαμά μου το κομποσκοίνι της και τις εικόνες της», ανέφερε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

 

 

 

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τα σχέδια για οικογένεια και η κακή σχέση με την αδερφή της

Όπως τόνισε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ο γάμος της με τον Απόστολο Γκλέτσο ήταν μια νεανική τρέλα. «Θα ήθελα, αν προλάβω να κάνω οικογένεια και λέω αν προλάβω γιατί είμαι ήδη 40ετών» είπε, μεταξύ άλλων.

«Με την αδερφή μου Μάρθα δεν τα βρίσκουμε. Δεν ήμασταν ποτέ δεμένες. Εγώ μεγάλωσα με τους γονείς μου, η αδερφή μου δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ δίπλα μου. Η Μάρθα και η Ζένια αποφάσισαν να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου για τους δικούς τους λόγους, εγώ όμως στηρίζω τον πατέρα μου. Έχω περάσει ψυχολογικά δύσκολα με διάφορες καταστάσεις που έχουν συμβεί στην οικογένειά μου. Τώρα έχω πάρει 100% τη ζωή στα χέρια μου», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.

 

Exit mobile version