Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα: Με το πόδι εκτός «Καμπ Νου» ο Βαλβέρδε, μετά το σκαρπάτσο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα: Με το πόδι εκτός «Καμπ Νου» ο Βαλβέρδε, μετά το σκαρπάτσο

Μπαρτσελόνα: Δριμεία κριτική στον Βαλβέρδε ασκεί ο Τύπος μετά το στραπάτσο της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions League.

Μπαρτσελόνα: Η Μπαρτσελόνα, θα κάνει πολύ καιρό να συνέλθει, ίσως και χρόνια, από την ταπείνωση στο Champions League από τη Λίβερπουλ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι και με τα δυο πόδια εκτός «Καμπ Νου». Μπορεί σήμερα η Λίβερπουλ να είναι πρώτο θέμα σήμερα και οι παίκτες να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για τη μεγάλη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, η οποία ήρθε με μια ανατροπή που δύσκολα μπορούσαν να φανταστούν και οι πιο αισιόδοξοι οπαδοί, ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά. Οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» θα έχουν άμεσα συνάντηση με τον «Τσινγκούρι» για να συζητήσουν τα αίτια του 4-0 από την Λίβερπουλ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με υπέρ σκορ για την Μπαρτσελόνα από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Βαλβέρδε ανανέωσε μέχρι το 2020 τον περασμένο Φεβρουάριο το συμβόλαιό του ωστόσο μοιάζει δύσκολο να παραμείνει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας μετά τη ντροπιαστική ήττα στο «Άνφιλντ». Πέρσι η Μπαρτσελόνα είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά από τη Ρόμα, χάνοντας 3-0 στη Ρώμη ενώ είχε υπέρ της σκορ 3-1, όπως θυμόμαστε όλοι. Τα ΜΜΕ της Καταλονίας έχουν βάλει στο στόχαστρο τον «Τσιγκούρι», τον οποίον χαρακτηρίζουν ακατάλληλο για τους «μπλαουγκράνα».

Το γκάλοπ της “ντροπής”

Μάλιστα, όλα τείνουν στη διαπίστωση ότι πρέπει πλέον να απομακρυνθεί από τον πάγκο. Από τη μεριά της η Sport εξαπολύει επίθεση στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, καθώς χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα αυτό ως τη μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία της Μπάρτσα. Στο κεντρικό της άρθρο ο συντάκτης κάνει λόγο για μια ομάδα που είναι πολύ πιο μεγάλη από τον Βαλβέρδε. Σε άλλο κείμενο επισημαίνεται ότι μπορεί πρόσφατα να υπέγραψε νέο συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν φαντάζει τόσο δεσμευτικό μετά από αυτό το στραπάτσο.

«Ντροπή», αναφέρει η άλλη καταλανική εφημερίδα, η Mundo Deportivo, η οποία -μεταξύ άλλων- σημειώνει: «Μια Μπάρτσα χωρίς ψυχή βιώνει την καταστροφή στο Άνφιλντ. Το τέταρτο γκολ είναι ο επιτάφιος μιας ομάδας που επανέλαβε αυτό που συνέβη στη Ρώμη». Τέλος έχει «ανέβει» ένα γκάλοπ στο οποίου καλούνται οι αναγνώστες να απαντήσουν στο ερώτημα ποιος φταίει για το στραπάτσο. Σε αυτό η απάντηση που έχει περισσότερες ψήφους είναι αυτή του προπονητή έχοντας περίπου 55% του συνόλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις