Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μίλαν: Ο Μπακαγιόκο είπε στον Γκατούζο «άντε γ@@@σου» – Δείτε το βίντεο του καυγά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μίλαν: Ο Μπακαγιόκο είπε στον Γκατούζο «άντε γ@@@σου» – Δείτε το βίντεο του καυγά

Μίλαν: Μπορεί η Μίλαν να κέρδισε εχθές την Μπολόνια, όμως τα πνεύματα στους «ροσονέρι» είναι οξυμένα

Μίλαν: Μπορεί η Μίλαν να κέρδισε την Μπολόνια με 2-1 και να παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας και στην πρόκριση στο Champions League, όμως τα πνεύματα στους «ροσονέρι» είναι οξυμένα. Τις φήμες ότι ο Τζενάρο Γκατούζο με τον δανεικό από την Τσέλσι, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, βρίσκονται στα μαχαίρια επιβεβαιώνει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αυτό καταγράφει τον καυγά ανάμεσα στον Ιταλό τεχνικό της Μίλαν και στον Μπακαγιόκο στον χθεσινό αγώνα. Ο καυγάς φαίνεται να προκλήθηκε όταν ο Τζενάρο Γκατούζο εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του Μπακαγιόκο όταν τον σήκωσε για ζέσταμα, με αποτέλεσμα να αρνηθεί τελικά να τον βάλει στο παιχνίδι με τη Μπολόνια. Η συνέχεια ήρθε με απότομες κουβέντες και ύβρεις, με τον Μπαγιακόκο τελικά να βγαίνει εκτός ελέγχου και να φωνάζει «άντε γ@@@σου» στον Γκατούζο.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Ιταλός τεχνικός της Μίλαν, ήθελε αρχικά να βάλει στο παιχνίδι με την Μπολόνια τον Γάλλο χαφ όταν υπήρξε τραυματισμός και χρειαζόταν να γίνει αναγκαστική αλλαγή. Ο Μπακαγιόκο σηκώθηκε από τον πάγκο με το πάσο του. Η καθυστέρησή του όμως να φύγει για το ζέσταμα, εκνεύρισε τον Γκατούζο. Ίσως τα χε φυλαγμένα στον 24χρονο αμυντικό από την περασμένη εβδομάδα, όταν είχε καθυστερήσει στην προπόνηση, έχοντας ως συνέπεια την τιμωρία ολόκληρης της ομάδας. Με εμφανή εκνευρισμό, ο Γκατούζο κάλεσε πίσω τον παίκτη και του είπε να καθίσει στον πάγκο. Όταν επέστρεψε για να του συστήσει άλλη φορά να σκέφτεται πιο έξυπνα, ο παίκτης άρχισε τα «f@@ck off man». Μάλιστα οι δύο τους έδωσαν «ραντεβού» για τ’ αποδυτήρια.

 

Μίλαν: Αμφίβολο το μέλλον του Μπακαγιόκο στην ομάδα

«Δεν φοβάμαι κανέναν. Μονάχα τον θάνατο. Όταν προκύπτουν τέτοια ζητήματα ξέρω πολύ καλά να τα λύνω εντός των τειχών δίχως κάμερες μπροστά μας» είπε ο «Ρίνο». Πάντως, όλα δείχνουν ότι το μέλλον του Μπακαγιόκο στην Μίλαν είναι αρκετά αμφίβολο, ενώ σύμφωνα με τον κόουτς της Μίλαν, θα υπάρξει μεταξύ τους συνάντηση για να συζητήσουν για το ζήτημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις