Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ροζ βίντεο: Δημοτική υπάλληλος απολύθηκε, γιατί γύριζε ερωτικές ταινίες
PLUS

Ροζ βίντεο: Δημοτική υπάλληλος απολύθηκε, γιατί γύριζε ερωτικές ταινίες

Ροζ βίντεο: Όπως υποστήριξε η εκρηκτική Σόνια, γύριζε ροζ βίντεο για να συμπληρώνει το εισόδημά της.

Ροζ βίντεο: Την πόρτα της “εξόδου” είδε μία σέξι πρώην πλέον δημοτική υπάλληλος στην Αργεντινή, λόγω… ροζ βίντεο. Η καλλονή, έχασε τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης Λα Πλάζα εξαιτίας της επιλογής της να γυρίζει ερωτικά βίντεο προκειμένου, όπως υποστηρίζει, να συμπληρώνει τον χαμηλό μισθό της. Η Σόνια Πελιζάρι εργαζόταν ως δημοτική υπάλληλος από το 2011 και το 2017 αποφάσισε να συνδυάσει την εργασία της αυτή αρχικά με το μόντελινγκ. Η Πελιζάρι εξήγησε ότι τα έσοδά της άρχισαν να αυξάνονται όταν ξεκίνησε να συμμετέχει σε ερωτικές φωτογραφίσεις με το επόμενο βήμα να περιλαμβάνει και ερωτικά βίντεο.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξε ότι με τα επιπλέον χρήματα «πληρώνω το νοίκι του σπιτιού μου και άλλα πράγματα». Η παράλληλη εργασία της 28χρονης αποκαλύφθηκε όταν έγινε viral ένα βίντεο με την ίδια να είναι γυμνόστηθη έχοντας στο πλευρό της μια φίλη της. Η Πελιζάρι παραδέχθηκε ότι έχει γυρίσει και άλλα τέτοια βίντεο αλλά επέμεινε ότι η απόλυσή της ήταν άδικη.

Η ίδια αρνείται, επίσης, τον χαρακτηρισμό «εκδιδόμενη» διευκρινίζοντας ότι οι συμπρωταγωνιστές της σε όλα τα βίντεο είναι επαγγελματίες ηθοποιοί σε αντίστοιχες ταινίες.Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η απόλυσή της δεν σχετίζεται με τη φύση των βίντεο που γύρισε αλλά με το γεγονός ότι απουσίαζε για υπερβολικά μεγάλο διάστημα από τη θέση της ως δημοτική υπάλληλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις