Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ίαν Στρατής: Ο μεγάλος νικητής του YFSF κόντεψε να… τρελάνει τη Φαίη Σκορδά! (vid)
LIFESTYLE

Ίαν Στρατής: Ο μεγάλος νικητής του YFSF κόντεψε να… τρελάνει τη Φαίη Σκορδά! (vid)

Ίαν Στρατής: Η πρώτη του συνέντευξη μετά τη νίκη του «τσατάλιασε» τα νεύρα της παρουσιάστριας

Ίαν Στρατής: «Τσατάλια» έκανε ο Ίαν Στρατής τα νεύρα της Φαίης Σκορδά, η οποία τον φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή της, για να συζητήσουν για τη μεγάλη του νίκη στο YFSF. O Ίαν Στρατής αναδείχθηκε εχθές ο νικητής του Your Face Sounds Familiar μετά την πολύ πετυχημένη μεταμόρφωση του ως Bruno Mars και τη φανταστική του ερμηνεία. Ο νεαρός τραγουδιστής βρέθηκε σήμερα στο πλατό της Φαίης Σκορδά στο Πρω1νό για να μιλήσει για τη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, όμως η συνέντευξη δεν εξελίχθηκε όπως τα υπολόγιζε η παρουσιάστρια. Λόγω του συνεσταλμένου του χαρακτήρα, ο Ίαν Στρατής δεν απαντούσε με ευκολία στις απαντήσεις της Σκορδά, ενώ σε πολλές της απαντούσε εντελώς μονολεκτικά.

Αρκετές φορές, η Φαίη Σκορδά άφησε υπονοούμενα ότι «δυσκολεύεται», ενθαρρύνοντάς τον να… επεκτείνει τις απαντήσεις του. Έπειτα μετά από κάποιες ακόμα μονολεκτικές απαντήσεις ο «κόμπος έφτασε στο χτένι» και η Φαίη ξέσπασε! «Ίαν δεν γίνεται έτσι. Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα. Θα μιλήσεις. Σήκω πάνω. Θα το πάμε στο περπατητό. Ε αισθάνεσαι καλύτερα;» είπε απηυδισμένη η παρουσιάστρια στον Ίαν Στρατή. Μάλιστα, τον σήκωσε από τη θέση του για να περπατήσουν στο πλατό και να μιλήσει πιο άνετα, χωρίς όμως να καταφέρει και πολλά!

Ίαν Στρατής: «Έχω βαρεθεί να λέω ευχαριστώ»

Ο Ίαν Στρατής φέτος εξέπληξε τους πάντες μέσα από τις μεταμορφώσεις του και τις ερμηνείες του στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar. Έπειτα από τρεισήμισι μήνες αδιάκοπης δουλειάς για το show του ΑΝΤ1 ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αναδείχθηκε στον μεγάλο νικητή της πέμπτης σεζόν του show. Μαζί του στην τετράδα των φιναλίστ βρέθηκαν οι επίσης εξαιρετικοί Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή και Κατερίνα Στικούδη που χάρισαν αξιομνημόνευτες στιγμές στους τηλεθεατές.

Ο Ίαν Στρατής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή του YFSF ως Bruno Mars και συγκίνησε με την ερμηνεία του. Αυτή ήταν και η τελευταία μεταμφίεση του για το show και αυτή που τον οδήγησε στην κορυφή του.

Ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του από τον ίδιο ως Bruno Mars γράφοντας: «Μια Υπέροχη εμπειρία μόλις τελείωσε. Έχω βαρεθεί να λέω ευχαριστώ αλλά πράγματι το εννοώ μέσα από τη καρδιά μου! #yfsf#winner #Thankyouall».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μια Υπέροχη εμπειρία μόλις τελείωσε.Εχω βαρεθεί να λέω ευχαριστώ αλλά πράγματι το εννοώ μέσα από τη καρδια μου! #yfsf #winner #Thankyouall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian C. Stratis (@ianstratisnotofficial) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις