Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Serial killer στην Κύπρο: Οι σατανικές κινήσεις του Μεταξά μετά τον βιασμό της 19χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Serial killer στην Κύπρο: Οι σατανικές κινήσεις του Μεταξά μετά τον βιασμό της 19χρονης

Serial killer στην Κύπρο: Ο στρατιωτικός με τα πολλά πρόσωπα, Νίκος Μεταξάς, εξαπατούσε με σατανικούς τρόπους την αστυνομία.

Serial killer στην Κύπρο: Το πρωί ίλαρχος, το απογευματάκι “ευαίσθητος φωτογράφος” και μόλις έπεφτε το σκοτάδι, “Ορέστης”. Κυνικός, ψυχρός και ψύχραιμος στις δολοφονίες αλλοδαπών γυναικών και σε δύο περιπτώσεις των μικρών κοριτσιών των θυμάτων του, γιατί ήταν μάρτυρες… Αλλά και σατανικός, ως προς την κάλυψη της δολοφονικής του μανίας, αφού, όπως προκύπτει από αδιάσειστα στοιχεία, είχε καταφέρει να εξαπατά Στρατό, Αστυνομία και όλο το κοινωνικό του περιβάλλον επί χρόνια.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μία από τις σατανικές του σκέψεις, έρχεται στο φως μέσα από την υπόθεση βιασμού 19χρονης – 22χρονης σήμερα – κοπέλας από τις Φιλιππίνες, η οποία έπεσε στα δίχτυα του επειδή ήθελε να φωτογραφηθεί, για να γίνει φωτομοντέλο.

Τη βίασε και πήγε να την καταγγείλει

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, αφού βίασε την κοπέλα, όταν την παρέσυρε σε ερημιά της Λευκωσίας δήθεν για να της δείξει τις φωτογραφίες της, πήγε στην Αστυνομία, αυτός ο… ευυπόληπτος αξιωματικός, για να την καταγγείλει!

Είχε πει ότι τον εκβίαζε και τον παρενοχλούσε

Σε αναφορά του, που έχει καταχωρηθεί στα βιβλία της Αστυνομίας από το 2017, εποχή του βιασμού, για τον οποίο κατηγορείται επίσημα ο ίλαρχος, είχε καταγγείλει την κοπέλα για… εκβιασμό σε βάρος του, λέγοντας πως τον παρενοχλεί (!) και τον απειλεί (!) ότι θα τον καταγγείλει για βιασμό.

Αν γινόταν καταγγελία, θα ήταν ψευδής

Ο στρατιωτικός, φωτογράφος και “Ορέστης”, είπε τότε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να καταγραφεί η θέση του έτσι ώστε να γνωρίζουν αυτοί, ότι αν γίνει καταγγελία εναντίον του θα είναι ψευδής. H οικιακή βοηθός από τις Φιλιππίνες, πράγματι δεν πήγε στην αστυνομία, αρχές του 2017, από φόβο περισσότερο όπως εκμυστηρεύεται ότι δεν θα την πιστέψει κανένας.

Σοβαρά στοιχεία επικοινωνιών

Όμως, παρουσίασε σοβαρά στοιχεία επικοινωνιών ακόμη και με την πρώην σύζυγο του δολοφόνου αλλά και με μία φίλη της, η οποία δεν βρίσκεται στην Κύπρο αυτόν τον καιρό και οι αρχές την αναζητούν. Οι σατανικές σκέψεις του δράστη τουλάχιστον επτά δολοφονιών, δεν σταματούν εδώ.

Συνομιλούσε πάλι μαζί της με ψεύτικο προφίλ

Τον επόμενο χρόνο-2018- η κοπέλα αυτή, συνομιλούσε στο διαδίκτυο με κάποιον, ο οποίος πίσω από το ψευδώνυμο “Ορέστης”, υποσχόταν πάλι φωτογραφήσεις για καριέρα στο μόντελινγκ!

Ενώ οι ανακριτές δεν θέλουν να σκέπτονται τι επεδίωκε με τη δεύτερη απόπειρα προσέγγισης, η 22χρονη, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς πιστεύει ότι αν είχε προχωρήσει τότε στην καταγγελία με τα στοιχεία που είχε ίσως είχαν σωθεί κάποιες κοπέλες…

Το “βίντεο κλιπ” του θανάτου

Στο σημείο αυτό έρχεται και πάλι να συνδυαστεί με το μέγα θέμα του “βίντεο κλιπ του θανάτου”, που ανέδειξε προ ημερών η Alphafreepress.

Είχε πλησιάσει επιχειρηματία

Ψυχρός, μεθοδικός, ψύχραιμος δολοφόνος, υπενθυμίζεται ότι είχε πλησιάσει επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται σε χώρες της Ασίας και του είχε ζητήσει να του υποδείξει δέκα κοπέλες από τις Φιλιππίνες για να “παίξουν” σε βίντεο κλιπ που ετοίμαζε, όπως έλεγε.

Ζητούσε φωτογραφίες και βίντεο γυναικών

Ζήτησε όμως φωτογραφίες και βίντεο των γυναικών με μπικίνι, τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διευθύνσεις των σπιτιών τους.

Κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά

Ο επιχειρηματίας ήταν ο μόνος τελικά που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και αρνήθηκε, χωρίς βέβαια ο άνθρωπος να υποψιαστεί κάτι πάρα πέρα.

Το μυστικό του τσιμεντομπλόκ

Ο 35χρονος στρατιωτικός θα οδηγηθεί σε νέες σκηνές από τον ανακριτή της Αστυνομίας στη Λευκωσία καθώς πρέπει να υποδείξει τα σημεία από όπου αφαίρεσε τα τσιμεντομπλόκ τα οποία έδεσε σαν βαρίδια στις βαλίτσες για να βυθίσει τις σορούς των θυμάτων στα τοξικά νερά της κόκκινης λίμνης. Εκεί, οι ανακριτές, ίσως καταφέρουν να διαπιστώσουν πόσα ακριβώς τσιμεντομπλόκ αφαίρεσε η πήρε με άλλον τρόπο και να πιθανολογήσουν πόσοι είναι ακόμη οι φόνοι που δεν είναι γνωστοί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις