Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λουδοβίκος των Ανωγείων: Έπαιξε στον Τσίπρα και η ειρωνεία στο Twitter… άφθονη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λουδοβίκος των Ανωγείων: Έπαιξε στον Τσίπρα και η ειρωνεία στο Twitter… άφθονη

Λουδοβίκος των Ανωγείων: Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων κάποτε ήταν ο αγαπημένος μουσικός της Νατάσας Παζαΐτη.

Λουδοβίκος των Ανωγείων: Ρακές, μαντινάδες, χαλαρές βόλτες, όμορφες συναθροίσεις, γαλακτομπούρεκα και πειράγματα, περιελάμβανε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στα γραφικά Ανώγεια τα οποία είχαν άλλο αέρα. Ο κ. Τσίπρας μετά τους χορούς στο Χουδέτσι, το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα ανηφόρισε προς το όμορφο χωριό του Ρεθύμνου, όπου εκεί εκτός από την επίσκεψη του στο Δημαρχείο και τα δώρα που έλαβε, όπως το κρητικό σαρίκι και την κρητική κουλούρα, πάντα χαμογελαστός και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς περπάτησε στους δρόμους και τα σοκάκια τους χωριού, συνομιλώντας με τους κατοίκους. Μικροί και μεγάλοι χαιρέτησαν τον πρωθυπουργό, ενώ ξεχωριστές ήταν και οι συνομιλίες που είχε ο κ. Τσίπρας με τον ιερέα του χωριού π. Ανδρέα Κεφαλογιάννη και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων.

Μάλιστα η φωτογραφία, καθώς ο πρωθυπουργός τον Λουδοβίκο των Ανωγείων να του παίζει λαούτο, κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα σχόλια είναι ειρωνικά κυρίως γιατί ο Λουδοβίκος των Ανωγείων κάποτε ήταν ο αγαπημένος μουσικός της Νατάσας Παζαΐτη, της συζύγου του Κώστα Καραμανλή, με την οποία έκανε κοινές εμφανίσεις και εκδηλώσεις. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι το όλο «στήσιμο», με τον πρωθυπουργό που βρίσκεται σε περιοδεία στην Κρήτη, να ακούει σχεδόν εκστατικός τον μουσικό και τον ντόπιο τραγουδιστή, άλλοτε αγαπημένο στην καραμανλική «αυλή», έγινε απλά και μόνο για προεκλογική χρήση.

Η ιστορία του Σαμίρ από το Αφγανιστάν. Είδε τον πατέρα του να σκοτώνεται στην πατρίδα του, ήρθε στην Ελλάδα και φιλοξενείται στον ξενώνα των Ανωγείων.
Τραγουδά μπροστά στον πρωθυπουργό, στην πλατεία του χωριού, μία μελωδία που έγραψε ο Λουδοβίκος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις