Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θήβα: Ελεύθερος με όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία
ΕΛΛΑΔΑ

Θήβα: Ελεύθερος με όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

Θήβα: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η μικρούλα - Ο δράστης φέρεται να ζήτησε ξανά συγγνώμη για τον πυροβολισμό

Θήβα: Μετά την απολογία του, ο 54χρονος που τραυμάτισε με το όπλο του στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές Θήβας, ανήμερα του Πάσχα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Όπως έγινε γνωστό οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον 54χρονο αφορούν στην εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι του απαγορεύτηκε συγκεκριμένα να επισκεφθεί ξανά το χωριό Λεοντάρι, την τοποθεσία όπου έριξε πρόσφατα την μπαλωθιά, με αποτέλεσμα σήμερα ένα κοριτσάκι να δίνει σήμερα μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας στις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας μεταφέρθηκε μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας από την πίσω πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν. Ο λόγος για αυτήν την επιλογή των Αρχών ήταν να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του, χωρίς να βρεθεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Στην απολογία του, ο 54χρονος φέρεται να ζήτησε για μία ακόμα αφορά συγγνώμη, επισημαίνοντας ότι δεν περίμενε ότι η μπαλωθιά θα τραυμάτιζε το κορίτσι και όταν το έμαθε πανικοβλήθηκε.

Θήβα: «Θα τον συγχωρούσα μόνο αν δεν είχε φυγαδεύσει το όπλο» λέει ο πατέρας της 8χρονης

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας της Αλεξίας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», συμπλήρωσε ο πατέρας της 8χρονης.

Θήβα: Το τάμα της μαμάς της Αλεξίας

Η μητέρα της 8χρονης που δεν φεύγει από το πλευρό της μικρής, δήλωσε στο Star ότι πιστεύει πως η Αλεξία θα τα καταφέρει. «Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις