Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ίκερ Κασίγιας: Η καλλονή σύζυγός του μοιράστηκε τα καλά νέα για την υγεία του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ίκερ Κασίγιας: Η καλλονή σύζυγός του μοιράστηκε τα καλά νέα για την υγεία του

Ίκερ Κασίγιας: Η Σάρα Καρμπονέρο αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της μπορεί να βγει πολύ σύντομα από το νοσοκομείο

Ίκερ Κασίγιας: Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ίκερ Κασίγιας αφού, όπως αποκάλυψε σήμερα η καλλονή σύζυγός του, μπορεί πολύ σύντομα να πάρει εξιτήριο. Η Σάρα Καρμπονέρο, αποχωρώντας από το νοσοκομείο την Παρασκευή δήλωσε ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι ήρεμος και «πολύ καλά». «Ο Ίκερ είναι ήρεμος. Είναι πολύ καλά και απλώς πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο για λίγες ακόμη ημέρες. Πιθανότατα θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα και θα πάμε σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κασίγιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο γκολκίπερ της Πόρτο εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Πρωτομαγιά, έπειτα από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη στην πρωινή προπόνηση της πορτογαλικής ομάδας. Ο Ισπανός άσος ξεπέρασε γρήγορα τον κίνδυνο κι είναι έτοιμος να επιστρέψει σπίτι του, όχι όμως και στα γήπεδα, μιας και δύσκολα θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Εχθές, ο καρδιολόγος και πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν μίλησε για την κατάσταση του Κασίγιας, εκτιμώντας ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται. «Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσω μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Ίκερ θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κορμπαλάν.

Ίκερ Κασίγιας: Το πρώτο μήνυμα της γυναίκας του στα social media

Η Σάρα Καρμπονέρο δεν έλειψε ούτε μία στιγμή από το πλευρό του συζύγου της, Ίκερ Κασίγιας. Η πανέμορφη Καρμπονέρο δήλωσε σοκαρισμένη αλλά κι ανακουφισμένη που ο Ίκερ Κασίγιας ξεπέρασε τον κίνδυνο, μετά το έμφραγμα που υπέστη ο Ισπανός τερματοφύλακας στην προπόνηση της Πόρτο.

 

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του κι εχθές έστειλε το πρώτο μήνυμα της μέσω instagram.

«Ήταν ένα σοκ, αλλά ευτυχώς όλα είναι καλά. Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματα συμπαράστασης. Όπως μου είπε ένας φίλος σήμερα, η ζωή έχει έναν παράξενο τρόπο για να μας θυμίζει να απολαμβάνουμε την κάθε της στιγμή», έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις