Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού – Κικίλιας: Οι ευχές για “καλό μήνα” με την πιο ερωτική φωτογραφία
LIFESTYLE

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Οι ευχές για “καλό μήνα” με την πιο ερωτική φωτογραφία

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Η παρουσιάστρια πριν από μερικά λεπτά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο όμορφη φωτογραφία. «Καλό μήνα σε όλους! Ας υποδεχτούμε με χαμόγελα τον ωραιότερο μήνα της χρονιάς», έγραψε η Τζένη στη λεζάντα της φωτογραφίας. Το ζευγάρι αγκαλιασμένο και χαμογελαστό με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή. Το ζευγάρι που κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες καθώς όλοι πίστευαν πως χώρισαν, φαίνεται πως ζει ένα πολύ μεγάλο πάθος.

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Πού θα γίνει ο γάμος

Σύμφωνα με το περιοδικό Gala, ο γάμος Κικίλια- Μπαλατσινού θα τελεστεί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό στις αρχές Ιουνίου.  Πρόκειται για μία εκκλησία, όπου οι δύο ερωτευμένοι έχουν ως τόπο προσευχής και ησυχαστήριο για τη θορυβώδη και έντονη καθημερινότητά τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σε ανοιχτό κύκλο, μετά τα θερμά μηνύματα αγάπης που εισέπραξαν έπειτα από τη δημοσιοποίηση της αναγγελίας του γάμου τους στην εφημερίδα «Καθημερινή». Τα αρχικά πλάνα έλεγαν για κλειστό γάμο και ανταλλαγή όρκων αιώνιας πίστης μεταξύ συγγενών και φίλων.

Πάσχα στο Μέτσοβο

Στο Μέτσοβο επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού. Το ζευγάρι που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το γάμο του θέλησε να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας στο παραδοσιακό Μέτσοβο και όχι στην Πάτμο όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια. Το ζευγάρι απέδρασε για λίγες ημέρες στο γραφικό Μέτσοβο παρέα με τον μικρό γιο της Τζένης Μπαλατσινού, τον Μάξιμο. Ο Βασίλης Κικίλιας πόσταρε φωτογραφία του με την Τζένη Μπαλατσινού, ευχόμενος «Καλή Ανάσταση» σε όλους, ενώ έβαλε και στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στο Κατώγι Αβέρωφ.

Την Δευτέρα του Πάσχα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκαν στο Ανήλιο Μετσόβου όπου απόλαυσαν παϊδάκια, με τον κ. Κικίλια να βγάζει φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και να γράφει «Στο Ανήλιο Μετσόβου με τον Κώστα Δέλφα. Στο μπακάλικο με τα καλύτερα παϊδάκια στην Ήπειρο».  Μάλιστα, φαίνεται πως τα παϊδάκια ήταν όντως πολύ νόστιμα, καθώς η Τζένη Μπαλατσινού το είχε «σκουπίσει» το πιάτο της και έγλειφε τα δάχτυλά της: «Δεν έμεινε τίποτα. Maria Konstandaki να ζήσει η Ήπειρος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις