Βάσω Λασκαράκη: Παντρεύτηκε με τον Λευτέρη Σουλτάτο και δεν το γνώριζε κανείς (pic)

LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη: Παντρεύτηκε με τον Λευτέρη Σουλτάτο και δεν το γνώριζε κανείς (pic)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Βάσω Λασκαράκη: Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, όταν όλοι γνωρίζαμε πως αυτό θα γίνει το καλοκαίρι.

30.04.2019 | 06:14

Βάσω Λασκαράκη: Μπορεί όλοι να πίστευαν πως ο γάμος της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου θα τελούνταν το καλοκαίρι, ωστόσο το ζευγάρι πήγε κόντρα στα δημοσιεύματα και παντρεύτηκε τη Δευτέρα του Πάσχα! Η αγαπητή ηθοποιός και ο σεφ ενώθηκαν λοιπόν τη Δευτέρα του Πάσχα με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αγία Ειρήνη, στα Σπήλια των Χανίων. Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη. Κουμπάρες ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη, η οποία και είναι η σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η Βάσω Λασκαράκη, που είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για το γάμο της, επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός, ανεβάζοντας στα Instagram Stories της ένα μήνυμα για τον σύζυγό της, πλέον, Λευτέρη Σουλτάτο γράφοντας «Just Married»! Η μικρή Εύα, η κόρη που η ηθοποιός έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ήταν παρανυφάκι στον δέυτερο γάμο της μαμάς της. Λασκαράκη – Σουλτάτος γνωρίστηκαν πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Έναν χρόνο μετά βρέθηκαν ξανά σε ένα μέρος με παρέα και μετά από λίγο καιρό συναντήθηκαν για να της συστήσει έναν γνωστό του για να αγοράσει ένα αμάξι. “Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή”, είχε πει η όμορφη ηθοποιός στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η γαμήλια αναγγελία του ερωτευμένου ζευγαριού δημοσιεύτηκε τον Απρίλη στην εφημερίδα Εστία και όλοι τότε έψαχναν διακαώς λεπτομέρειες. Όπως είχε αποκαλυφθεί, ο γνωστός σεφ και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Κρήτης, παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 με την τότε σύντροφό του  Ελένη Γρηγοράκη, που ήταν κοσμικό γεγονός για το νησί. Μαζί μάλιστα απέκτησαν και μία κόρη, την οποία και έχει βαφτίσει ο Λευτέρης Λαζάρου.

Όταν ο Λευτέρης Σουλτάτος αποκάλυψε για το παιδί που δεν γνώριζε κανείς:

Βάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το διαζύγιο

Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το στις 28 Σεπτέμβρη του 2017 με μια ανακοίνωση στα ΜΜΕ. Το DownTown έκανε λόγο για ένα «δύσκολο διαζύγιο» και ένα χωρισμό που ανακοινώθηκε τότε αλλά ήταν πραγματικότητα αρκετούς μήνες πριν.  Το ρεπορτάζ του περιοδικού αποκάλυπτε πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη είχαν χωρίσει επτά μήνες πριν, έχοντας επιλέξει να μη ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο έκριναν πιο μετά πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να δημοσιοποιήσουν την επιλογή τους να δώσουν τέλος στον γάμο τους μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας και μία κορούλα, την Εύα.

 

Exit mobile version