Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πασχάλης Τσαρούχας: Το YFSF, το παράπονό του και η απάντησή του στο «περίεργος» της Θεοφανίας Παπαθωμά
LIFESTYLE

Πασχάλης Τσαρούχας: Το YFSF, το παράπονό του και η απάντησή του στο «περίεργος» της Θεοφανίας Παπαθωμά

Πασχάλης Τσαρούχας: Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι «χείμαρρος» στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη

Πασχάλης Τσαρούχας: Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» ο Πασχάλης Τσαρούχας συναντά την Ελεονώρα Μελέτη. Χωρίς να μπαίνει σε ρόλο, κάτι που έκανε με επιτυχία τους τελευταίους μήνες στο «Your face sounds familiar», ο γνωστός ηθοποιός, χαλαρός και ευδιάθετος απαντά σε όλα. Γιατί δέχτηκε να συμμετέχει σε παιχνίδι μιμήσεων την ώρα που όλοι περίμεναν πως θα απορρίψει την πρόταση, κάτι που έκανε αρχικά. Εξηγεί για ποιο λόγο συχνά γίνεται «ωμός» και επιθετικός με τους δημοσιογράφους, περιγράφει το περιστατικό που τον εξόργισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης και σχολιάζει το γεγονός πώς η διεθνής του διάκριση πέρασε «στα ψιλά» κάτι που δεν συμβαίνει και με την προσωπική του ζωή.

Στη συνέντευξή του ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκαλύπτει επίσης πώς εμπνεύστηκε το πρώτο του παιδικό παραμύθι και πώς σχολιάζει τον χαρακτηρισμό «περίεργος» που του απέδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρώην σύζυγος του, Θεοφανία Παπαθωμά. Υπενθυμίζεται ότι στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» είχε βρεθεί πριν από μερικές εβδομάδες και η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μίλησε για τον Πασχάλη Τσαρούχα και τον χωρισμό τους. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τον πρώην της στο φετινό YFSF, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον χωρισμό τους και στις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Πασχάλης Τσαρούχας: Οι δηλώσεις της πρώην του στο «Μετά τα Μεσάνυχτα»

«Ο Πασχάλης είναι καταπληκτικός, ήξερα ότι μπορεί να τα κάνει αυτά, αλλά με εξέπληξε κι εμένα…Είμαστε πολύ καλά και συνεννοούμαστε άψογα, δεν έχουμε εντάσεις και κακίες, δεν κρατάμε τίποτα από το παρελθόν άσχημο». Και συμπλήρωσε: «Δε νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός που δεν είναι επώδυνος, είναι ένας ξεριζωμός ένας θάνατος. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Βέβαια εμείς το κάναμε σταδιακά, μέναμε στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια σε διάσταση και δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν είχαμε το παιδί θα είχαμε ίσως χωρίσει πολύ νωρίς. Όταν έχεις ένα παιδί προσπαθείς. Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα».

Πασχάλης Τσαρούχας: Οι απίστευτες μεταμορφώσεις του και οι αντιδράσεις των κριτών

Στο φετινό YFSF, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει κλέψει την παράσταση, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τους κριτές. Το highlight των εμφανίσεών του όμως είναι για πολλούς η στιγμή που υποδύθηκε τον Διονύση Σαββόπουλο και ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Σαν τον καραγκιόζη».

«Συγκινήθηκα. Με το ζόρι κρατιέμαι. Ήσουν ίδιος. Βγήκες και κοιταχτήκαμε. Ήταν σαν να βγήκε στην σκηνή ο Νιόνιος!», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Δείτε παρακάτω την συγκεκριμένη εμφάνιση και άλλες καταπληκτικές μιμήσεις του ηθοποιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις