Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Serial killer Κύπρος: Σάλος με την προκλητική ανάρτηση της συζύγου του Αρχηγού της Αστυνομίας
ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer Κύπρος: Σάλος με την προκλητική ανάρτηση της συζύγου του Αρχηγού της Αστυνομίας

Serial killer Κύπρος: Η ανάρτηση της συζύγου του αρχηγού της Κυπριακής Αστυνομίας, έφερε σωρεία αντιδράσεων και "κατέβηκε".

Serial killer Κύπρος: Την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του αριθμού των θυμάτων του serial killer Νίκου Μεταξά, που συγκλονίζει την Κύπρο, η σύζυγος του Αρχηγού Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ύψωσε ασπίδα προστασίας υπέρ του συζύγου της. Στη χώρα, επικρατεί σάλος με πολλούς να χαρακτηρίζουν την ανάρτηση προκλητική, καθώς υπάρχουν αμέτρητες καταγγελίες πως οι Αρχές αδιαφόρησαν πλήρως για τις εξαφανίσεις γυναικών. Με ανάρτησή της στο Facebook, η γυναίκα του Αρχηγού της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου, σχολίασε υπερασπιζόμενη τον σύζυγό της, τις κριτικές που δέχεται από πολίτες, για την αδυναμία του ιδίου, να εμποδίσει τις δολοφονίες του serial killer.

Μάλιστα στην ανάρτηση της, η ίδια δεν δίστασε να προσβάλει όλους όσους απαιτούν πολιτική ευθιξία, τόσο από τον Αρχηγό της Αστυνομίας όσο και από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, χαρακτηρίζοντας τη στάση τους άδικη, επιπόλαια αλλά και ατυχή, τη στιγμή που οι πολίτες «αράζουμε στον καναπέ μας». Η προκλητική ανάρτηση της συζύγου του Αρχηγού της Αστυνομίας, προκάλεσε σαφώς, σωρεία αντιδράσεων από τους πολίτες που την κατηγόρησαν ανοιχτά για την στάση της και το περιεχόμενο της θέσης της, ενώ λίγη ώρα μετά «κατέβηκε» από τον λογαριασμό της.

Δείτε την ανάρτηση της Ειρήνης Μυλωνά-Χρυσοστόμου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις