Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εκλογές 2019: Και ο Νίκος Βουρλιώτης αφήνει τις πίστες για την πολιτική
LIFESTYLE

Εκλογές 2019: Και ο Νίκος Βουρλιώτης αφήνει τις πίστες για την πολιτική

Εκλογές 2019: Ο Νίκο NiVo Βουρλιώτης, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα.

Εκλογές 2019: Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης, υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές, στον Δήμο της Αγίας Βαρβάρας, στον τόπο, που όπως λέει ο ίδιος, γεννήθηκε και ανδρώθηκε. Αφήνει για λίγο τις πίστες, και δίνει τη δική του μάχη για τις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Ο Νίκο NiVo Βουρλιώτης, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα, στον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου, και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου, Λάμπρου Μίχου, μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Χρήστο Πατσατζόγλου. Ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό “Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά“, δίνουν τη δική τους μάχη, αυτή τη φορά μακριά από γήπεδα και πίστες.

Εκλογές 2019: Η ανάρτηση του Νίκου Βουρλιώτη

«Τι είχα και τι έχασα Σάντα δεν σε ξέχασα…»
Πριν από 14 χρόνια όταν έγραφα αυτό το τραγούδι, η Αγία Βαρβάρα είχε ήδη αλλάξει μορφή και αποκτήσει επιτέλους την προσωπικότητα μιας σύγχρονης, ανθρώπινης πόλης.
Εμπνευστής και πρωτεργάτης αυτού του οικοδομήματος ήταν ο Δήμαρχος της πόλης Λάμπρος Μίχος. Δυστυχώς, όλα γκρεμίστηκαν όταν έφυγε.
Για αυτό σήμερα είμαι δίπλα στον Λάμπρο Μίχο που επιστρέφει για να γίνει η Αγία Βαρβάρα «Πρώτη Ξανά»!
Εγώ δεν ξεπέρασα ούτε προσπέρασα τη Santa. Γιατί γεννήθηκα και ανδρώθηκα εδώ. Επιστρέφω την εμπειρία από τη διαδρομή μου, εδώ, που ξεκίνησα. Για να μπορέσουν και άλλοι να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα.
Έχουμε σχέδιο, όραμα και κυρίως τη θέληση να αλλάξουμε σελίδα και να επαναφέρουμε την Αγία Βαρβάρα στη θέση που της αξίζει.

Ο Νίκος Βουρλιώτης είναι παντρεμένος με την όμορφη Όλγα Καρπαθάκη. Τον Απρίλιο του 2017 ο αγαπημένος μας Nivo έγινε πατέρας.

Τη μικρούλα βάφτισαν ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2018 στην κάτω Σύμη Ηρακλείου Κρήτης, σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, δίνοντάς της το όνομα, Δέσποινα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις