Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπόγε ΑΕΚ – τραυματισμός: Χάνει τον τελικό ο Αργεντίνος εξτρέμ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπόγε ΑΕΚ – τραυματισμός: Χάνει τον τελικό ο Αργεντίνος εξτρέμ

Μπόγε ΑΕΚ - τραυματισμός: Ο Μπόγιε υπέστη μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού συνδέσμου και όλα δείχνουν πως χάνει τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Μπόγε ΑΕΚ – τραυματισμός: Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το Πάσχα, έφερε και άσχημα νέα για τον Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντίνος εξτρέμ της ΑΕΚ, μετά τον τραυματισμό του στο ματς Κυπέλλου με την Λαμία, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τα αποτελέσματα έδειξαν μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού συνδέσμου.

Η κατάστασή του Μπογέ θα επανεκτιμάται καθημερινά και ο χρόνος της επιστροφής του θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση στις θεραπείες. Μάλιστα, ο παίκτης μετά το Ιατρικό μετέβη αμέσως στα Σπάτα χωρίς να κάνει πρόγραμμα και ξεκίνησε την αγωγή του. Πάντως θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και ο ίδιος το πιστεύει πολύ, κάτι πάντως που μοιάζει δύσκολο τούτη την στιγμή και από πλευράς ρίσκου.

Άρα το πιθανότερο είναι ότι η σεζόν τελείωσε για τον Αργεντίνο ακραίο επιθετικό, ο οποίος παίζει δανεικός από την Τορίνο στην Ένωση την τρέχουσα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις