Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θήβα: “Αδέσποτη” σφαίρα χτύπησε 8χρονη στο κεφάλι
ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ

Θήβα: “Αδέσποτη” σφαίρα χτύπησε 8χρονη στο κεφάλι

Θήβα: Το 8χρονο κοριτσάκι έπαιζε με τα υπόλοιπα παιδιά όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

Θήβα: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στις Θεσπιές στη Θήβα. Ένα 8χρονο παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του στη Θήβα όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες η σφαίρα προήλθε από μπαλωθιά σε γλέντι. Η τραγική υπόθεση θυμίζει την ιστορία με τον θάνατο του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι.

Όπως λένε τα πρώτα στοιχεία, το κοριτσάκι έπαιζε με δύο φίλους, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω, χωρίς τις αισθήσεις του. Ήταν περίπου 4 το μεσημέρι. Η μικρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Η αστυνομία πιθανολογεί ότι η σφαίρα «έφυγε» από όπλο πολίτη που γιόρταζε το Πάσχα.

Αρχικά ο Alpha μετέδωσε ότι το παιδάκι είχε χάσει τη ζωή του, όμως ευτυχώς είναι ζωντανό αλλά δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γονείς του κατέθεσαν στην αστυνομία ότι κοντά στο σπίτι τους γινόταν ένα γλέντι και ακούστηκαν πυροβολισμοί. Το τραγικό περιστατικό θυμίζει την περίπτωση του μικρού Μάριου στο Μενίδι, που έπεσε νεκρός στην αυλή του σχολείου του, ενώ περίμενε να λάβει μέρος στην σχολική γιορτή τον Ιούνιο του 2017.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις