Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Σαρώνει ξανά η θρυλική σειρά – Οι νοσταλγικές αναρτήσεις του Βογιατζή

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Σαρώνει ξανά η θρυλική σειρά – Οι νοσταλγικές αναρτήσεις του Βογιατζή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram o 73χρονος σήμερα «Ιωσήφ»

26.04.2019 | 20:15

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Λίγες σειρές έχουν ταυτιστεί τόσο πολύ με μια συγκεκριμένη ημερολογιακή περίοδο, όσο ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» με τη χριστιανική γιορτή του Πάσχα.

Η θρυλική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, που αιχμαλωτίζει το Θείο Δράμα, καθηλώνει κάθε χρονιά τους τηλεθεατές μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Έτσι λοιπόν και φέτος, ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» βρέθηκε στο επίκεντρο των προτιμήσεων των τηλεθεατών.

Φέτος, η σειρά προβάλλεται στη συχνότητα του ΑΝΤ1, και σημειώνει μέχρι τώρα υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης. Το αριστούργημα του Τζεφιρέλι τη Μεγάλη Πέμπτη, έφτασε το 19,9% τηλεθέαση σε γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό έφτασε μέχρι και το 32%.

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Οι νοσταλγικές αναρτήσεις του Βογιατζή

Ποιον σταρ να πρωτοθαυμάσει κανείς στη σειρά. Τον Ρόμπερτ Πάουελ ως Χριστό, με τα χαρακτηριστικά γαλάζια μάτια και την ήρεμη φωνή, την πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ στο ρόλο της Παναγίας ή τον γαλαξία αστέρων όπως η Κλαούντια Καρντινάλε, ο Σερ Λόρενς Ολίβιε, ο Κρίστοφερ Πλάμερ και ο Πίτερ Ουστίνοφ;

 

Φυσικά, από το εντυπωσιακό καστ, δεν πρέπει να παραλείψουμε την ελληνική συμμετοχή: Τον Γιώργο Βογιατζή στον ρόλο του Ιωσήφ.

Ο 73χρονος ηθοποιός θυμήθηκε τη συμμετοχή του στο αριστούργημα του Τζεφιρέλι ενόψει Πάσχα και μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από τη σειρά και τα γυρίσματα στο Μαρόκο το 1977.

«Είμαι περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτού του project. Ήταν υπέροχο να δουλέψω σε όλους» έγραψε στη λεζάντα. Μάλιστα, σε μία αυτές αποκαλύπτει και τη δυσκολία να … συνεργαστεί το γαϊδουράκι στις σκηνές της επιστροφής στη Ναζαρέτ.

Exit mobile version