Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κύπρος – Serial killer: Ένταλμα εις βάρος του 35χρονου λοχαγού για τον φόνο και τρίτης γυναίκας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κύπρος – Serial killer: Ένταλμα εις βάρος του 35χρονου λοχαγού για τον φόνο και τρίτης γυναίκας

Κύπρος - Serial killer: Επανασυνελήφθη νωρίς το απόγευμα σήμερα o 35χρονος Νίκος Μεταξάς, που έχει ήδη ομολογήσει τη δολοφονία δύο γυναικών κι ενός παιδιού

Κύπρος – Serial killer: Ένταλμα για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας εκδόθηκε σήμερα εις βάρος του Νίκου Μεταξά, του 35χρονου λοχαγού από την Κύπρο που έχει ήδη ομολογήσει τη δολοφονία δύο γυναικών και ενός εξάχρονου παιδιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του philenews.com, ο Κύπριος λοχαγός που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης, επανασυνελήφθη νωρίς το απόγευμα σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος .

Επίσημη αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Philenews, δεν εντοπίστηκε τρίτο πτώμα. Ωστόσο πρόκειται για υπόθεση που αφορά υποψήφιο θύμα, το οποίο αγνοείται από το Δεκέμβριο του 2017 και η μητέρα της οποίας απηύθυνε έκκληση μέσω τηλεοράσεως για εντοπισμό της κόρης της.

Εξάλλου, φαίνεται πως η επανασύλληψη πραγματοποιήθηκε βάσει στοιχείων από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του υπόπτου.

Κύπρος – Serial killer: Καμία πρόοδος στις έρευνες

Aύριο ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση του serial killer που γίνονταν από το πρωί στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού. Το 95% του φρεατίου έχει ελεγχθεί και δεν έχει εντοπιστεί κάποιο εύρημα, ενώ απομένουν άλλα 10 μ. στο ανατολικό μέρος του, που πρέπει να ερευνηθούν, δήλωσε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, στα κυπριακά ΜΜΕ.

Από την άλλη, στις έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου, εξετάζεται η περίπτωση να χρησιμοποιηθεί σκάφανδρο με ειδικά εκπαιδευμένο δύτη, για την αναζήτηση της 6χρονης Σιέρα.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο στρατιωτικός αντιλαμβάνεται τι έχει διαπράξει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις