Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας: “Τις είχα σαν θεές, μόνες τους έρχονταν”
ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας: “Τις είχα σαν θεές, μόνες τους έρχονταν”

Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας: Πίσω από τις φωτογραφίσεις των κοριτσιών, ήταν ένας 40χρονος και ένας 67χρονος.

Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας: Τα  “φώτα” της πασαρέλας, θάμπωναν, εκατοντάδες κοπέλες, ενήλικες και ανήλικες, που έσπευδαν να δώσουν πίστη στα λόγια δήθεν …ιμπρεσάριων και να φωτογραφηθούν σε αυτοσχέδια στούντιο, σε διαμερίσματα του κέντρου της Αθήνας!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Με ψευδώνυμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πίσω από τις φωτογραφίσεις των κοριτσιών, σε δύο διαφορετικές υποθέσεις που φέρνουν στο φως οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ήταν ένας 40χρονος, που δηλώνει ζωγράφος και ένας 67χρονος, παλαιός ράπερ, ο οποίος εμφανιζόταν με ψευδώνυμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια 18χρονη σήμερα, συνδέει τις δύο υποθέσεις

Τις δύο υποθέσεις, που σοκάρουν άλλη μια φορά το πανελλήνιο, συνδέει κατά κάποιον τρόπο μια 18χρονη, η οποία πείστηκε στα 15χρόνια της, και πόζαρε και στα δύο “στούντιο”, οι υπεύθυνοι των οποίων δεν γνωρίζονταν καν!

Η γυναίκα που “ψάρευε” τα κορίτσια

Στην περίπτωση του 67χρονου με τη 40χρονη συνεργό, πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν αυτή που αναλάμβανε να “ψαρεύει” νεαρές, εμφανίσιμες κοπέλες, που συγκέντρωναν τα φυσικά “προσόντα” για φωτογραφήσεις και την όποια, εν συνεχεία, αξιοποίησή τους!

Ακόμα και στο Μετρό

Οι ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τις πλησίαζε ακόμη και στις… αποβάθρες του Μετρό η έξω από αυτές, αλλά και σε μπαράκια, κλαμπάκια, καφετέριες και σε όποιον άλλο χώρο συχνάζει η νεολαία.

Πώς παρουσιάζονταν

Πάντα κατά τα ίδια στοιχεία, παρουσίαζε τον εαυτό της και τον 67χρονο, με τον οποίο τις έφερνε σε επαφή αν δέχονταν την πρόταση, ως καλλιτέχνες και σχετικοί με πρακτορεία μοντέλων.

Φωτογραφίσεις με άποψη

Πληροφορίες της Alphafreεpress, αναφέρουν ότι στην αρχή έπειθαν ότι οι φωτογραφήσεις θα γίνουν “με άποψη”, ότι θα ήταν “καλλιτεχνικά δημιουργήματα” για την δική τους ανάδειξη ως μοντέλα η γενικότερα πρόσωπα που θα μπορούσαν να κινηθούν σε διάφορους δρόμους της σόου μπίζ.

Έως πολύ τολμηρές

Στη συνέχεια, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις καταθέσεις μερικών κοριστιών, που έχουν εντοπιστεί από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων,  οι φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις γίνονταν πιο τολμηρές έως πολύ τολμηρές.

Χειροπέδες και άλλα “αξεσουάρ”

Όταν οι αστυνομικοί του Ανηλίκων έκαναν έρευνα στους χώρους των φωτογραφίσεων, βρήκαν και κατέσχεσαν πέρα από τα ενδύματα των φωτογραφίσεων, χειροπέδες και άλλα “αξεσουάρ” παρόμοιων φωτογραφίσεων.
Επίσης οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει πλήθος φωτογραφιών, που φθάνουν και τις δύο χιλιάδες!

Δεν γνωρίζουν πόσες κοπέλες φωτογραφήθηκαν

Δεν σημαίνει βέβαια αυτό ότι πρόκειται για τον αριθμό των κοριστιών που πόαζαραν. Γιατί οι φωτογραφίες κάθε κοριτσιού είναι δεκάδες και χρειάζεται ακριβής καταμέτρηση.

Έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα οι δέκα

Άλλωστε μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί δέκα από τις κοπέλες και η έρευνα συνεχίζεται σε φωτογραφικές μηχανές, φορτηγούς υπολογιστές,tablet, και άλλα αποθηκευτικά ψηφιακά μέσα που κατασχέθηκαν.

Πιο “ήπιες” οι φωτογραφίσεις του ζωγράφου

Ετσω και αν για την περίπτωση του ζωγράφου-εικαστικού, αστυνομικές πηγές λένε ότι οι φωτογραφίσεις  ήταν πιο “ήπιες”, το ερώτημα που ζητά επιτακτικά απάντηση  είναι η τύχη αυτών των φωτογραφιών.
Αν δηλαδή  έχουν προωθηθεί σε ανάλογες ιστοσελίδες.

Χρήματα δεν ζητούσαν

Το βέβαιο είναι ότι και στις δύο υποθέσεις, χρήματα από τα κορίτσια δεν ζητούσαν. Αν όμως μπήκαν στον πειρασμό να τις προωθήσουν αλλού, θα το απαντήσουν οι αστυνομικοί όταν ολοκληρώσουη την έρευνα.
Οι ίδιοι οι συλληφθέντες αρνούνται ότι εξαπάτησαν η εκμεταλεύτηκαν σεξουαλικά τις κοπέλες.

“Τις είχα σαν θεές, έρχονταν μόνες τους”

Μάλιστα ο ένας από τους συλληφθέντες είπε ότι “τις είχα σαν θεές και έρχονταν μόνες τους να φωτογραφηθούν, δεν ήταν όλες ενήλικες”.

Καταγγελίες οδήγησαν στις συλλήψεις

Πάντως οι υποθέσεις άρχισαν να ξετυλίγονται μετά από καταγγελίες κοροτσιών, που είδαν πια ότι μάλλον ο δρόμος που πήραν για να φθάσουν στις πασαρέλες δεν ήταν ο σωστός…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις