Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα – Σεφερλής: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο, γλυκέ μου»
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Σεφερλής: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο, γλυκέ μου»

Ακρίτα – Σεφερλής: Νέα ανάρτηση της δημοσιογράφου μετά την αποκάλυψη πως ο ηθοποιός ζητά την προσωποκράτησή της.

Ακρίτα – Σεφερλής: Με νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Έλενα Ακρίτα αναφέρεται στον Μάρκο Σεφερλή, τονίζει πως δεν αλλάζει τίποτα απ’ όσα έγραψε, ενώ έκλεισε με hashtag “θα τα πούμε στο δικαστήριο γλυκέ μου”.

«Επειδή ο καημένος ο Σεφερλής απειλεί να με κλείσει… φυλακή να ξεκαθαρίσω κάτι. Από όσα έγραψα γι’ αυτόν στα ΝΕΑ δεν αλλάζω τίποτα απολύτως, ούτε καν σημείο στίξεως. Το κείμενό μου με εκφράζει 100%. Σιγά μην ποικινοποιηθεί η ελευθερία έκφρασης μέσω του Τύπου, επειδή κάποιοι δεν την αντέχουν. #NowayJose #seeyouatcourtsweetie», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Υπενθυμίζεται πως η κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα, ξέσπασε με αφορμή κείμενο της δημοσιογράφου για την συμμετοχή του ηθοποιού στο «Ζητείται Ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς, που εν τέλει δεν ανέβηκε.

Με συνέντευξη που έδωσε στη Realnews, η Έλενα Ακρίτα αποκαλύπτει ότι ο Μάρκος Σεφερλής στην αγωγή ζητά και την προσωποκράτησή της.

«Μέσα από αγωγή που μας έκανε, ζητάει 100,000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη των «Νέων», άλλα 100,000 από τον διευθυντή τους κι άλλα 100,000 από εμένα. Και άντε να πεις «ως εδώ εντάξει».

Αυτό που είναι απίστευτο είναι ότι ζητάει και την προσωποκράτηση του διευθυντή και τη δική μου!

Πλήττει έτσι άμεσα την ελευθεροτυπία, ποινικοποιώντας την άποψη! Εγώ δεν γράφω ότι είναι κακός ηθοποιός, για τα κείμενα που υπογράφει κάνω λόγο.

Το να χλευάζει κοινωνικές ομάδες ανθρώπων που διαφέρουν από αυτό που εσύ νομίζεις «τέλειο» εγώ το θεωρώ χυδαίο! Και μη μου πουν πάλι για τα όρια της σάτιρας!

Υπάρχουν όρια σε αυτήν και, άμα είσαι μάγκας, κάνε σάτιρα να χτυπιόμαστε όλοι στο γέλιο, χωρίς να προσβάλλεται κανείς. Εγώ δεν μπορώ να γελάσω όταν κάνει μια παχύσαρκη κυρία ή όταν βάζει φτερά και πούπουλα για να χλευάσει έναν γκέι.

Εγώ δεν γελάω με αυτά και το τονίζω ξανά! Αν με στείλει φυλακή, τι να πω; Και δεν καπνίζω και τσιγάρα να φέρετε», σημείωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις