Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Survivor: Γλέντησαν για τα καλά οι παίκτες στο πάρτι ένωσης – Το «θάψιμο» από τις Τουρκάλες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Survivor: Γλέντησαν για τα καλά οι παίκτες στο πάρτι ένωσης – Το «θάψιμο» από τις Τουρκάλες

Survivor: Οι παίκτες έβαλαν τα καλά τους και εντυπωσίασαν με την ομορφιά τους - Λιγότερο... εντυπωσιακές ήταν όμως οι φωνητικές τους επιδόσεις

Survivor: Στο χθεσινό πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, Έλληνες και Τούρκοι παίκτες αποκάλυψαν μια διαφορετική πλευρά τους.

Οι συμμετέχοντες στο Survivor είχαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο με αφρόλουτρο και σαμπουάν, να περιποιηθούν την κόμη τους και τα… μούσια τους και να φορέσουν καθαρά και κομψά ρούχα.

Επίσης, ανέβηκαν στη σκηνή για να επιδείξουν τις ικανότητές τους στο τραγούδι, εκτός από τα αγωνίσματα.

Survivor: Οι Τουρκάλες και τα… «φτυάρια» τους

Οι Ελληνίδες επέλεξαν να φορέσουν καυτά σορτσάκια και ντεκολτέ, που προσέλκυσαν μάλλον αρνητικά σχόλια από τις Τουρκάλες.

Μάλιστα οι τελευταίες δεν δίστασαν να… βγάλουν τα φτυάρια τις θάψουν κανονικότατα.

Ενδεικτικά, μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι τρεις Τουρκάλες ήταν τα εξής: «Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες»… «Περισσότερο μου άρεσε η Ρία, και το μακιγιάζ της είναι τέλειο, αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο»…«Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ»… «Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό»… «Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της»… «Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς»!

 

 

Όταν έφτασε η ώρα της πίστας, είδαμε την Δαλάκα και τον Ατακάν σχεδόν να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον τα τραγούδια που ερμήνευσαν.

Επίσης απολαύσαμε τον Σπύρο να ραπάρει με τη βοήθεια της Δήμητρας και την Ελπίδα με καυτό σορτσάκι να μας προσκαλεί «Σε μια παραλία».

Παρακάτω ένα δείγμα από το εντυπωσιακό σόου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις