Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίκη Χρυσής Αυγής: Η αγκαλιά της Μπέτυς Μπαζιάνα με τη Μάγδα Φύσσα (photos)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η αγκαλιά της Μπέτυς Μπαζιάνα με τη Μάγδα Φύσσα (photos)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αιφνιδιάστηκαν όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού όταν είδαν την σύντροφο του πρωθυπουργού.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη δίκη της Χρυσής Αυγής παρακολουθεί σήμερα η Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα έφτασε λίγο πριν από τις 09:30 στον Κορυδαλλό και κάθισε στο ακροατήριο για να παρακολουθήσει από κοντά τη διαδικασία.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού συνομίλησε με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

«Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας» του είπε η κυρία Μπαζιάνα και του ευχήθηκε καλή δύναμη.

Λίγο αργότερα έφτασε στον Κορυδαλλό και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, στην οποία η Περιστέρα Μπαζιάνα ευχήθηκε κουράγιο, ενώ της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης.

Η κα Φύσσα ζήτησε από την σύντροφο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί την τουαλέτα η οποία είναι χαλασμένη και να μεσολαβήσει ώστε να επισκευαστεί ο χώρος, αφού φιλοξενεί μεγάλες και σημαντικές υποθέσεις.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Μια υπόθεση 4 ετών 

Στις 20 Απριλίου η δίκη της Χρυσής Αυγής συμπληρώνει τέσσερα χρόνια και χθες αντιφασιστικές οργανώσεις και σωματεία εργαζομένων πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών, στο οποίο διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν.

Έχοντας ως κεντρικό σύνθημα «Ώρα να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί», ζητούν την καταδίκη των δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις