Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Ναύπλιο: Ερωτήματα της οικογένειας της 20χρονης – Ο σύντροφος και το “πειραγμένο” αυτοκίνητο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Ναύπλιο: Ερωτήματα της οικογένειας της 20χρονης – Ο σύντροφος και το “πειραγμένο” αυτοκίνητο

Τροχαίο Ναύπλιο: Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Νεκταρία βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και ανατράπηκε.

Τροχαίο Ναύπλιο: Βυθισμένη στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 20χρονη κοπέλα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Νεκταρία βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και ανατράπηκε.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα υποκύπτοντας στα τραύματα της.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στο ύψος του 5Χ5, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Τολού.

Τροχαίο Ναύπλιο: Ερωτήματα της οικογένειας

Όπως αναφέρουν συγγενείς της 20χρονης ο σύντροφος της ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ αναζητούσαν τα δύο εξαφανισμένα σκυλιά τους.

Ο αδερφός της 20χρονης είπε στον ΣΚΑΪ: «Εντάξει ακριβώς δεν ξέρουμε να σας πούμε πως έγινε το τροχαίο».

Σημείωσε ότι η κοπέλα ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγούσε και εξήγησε ότι «δεν ήταν χρόνια οδηγός. Ήταν νέος οδηγός. Η μικρή δεν είχε δίπλωμα. Ήταν ξένο το αυτοκίνητο».

Τι ώρα έγινε το τροχαίο;

«3:00, 03:30…4 η ώρα δηλαδή με πήραν εμένα τηλέφωνο. Ξημερώματα. Αυτό έγινε, ότι και καλά έψαχνε να βρει το σκυλί. Είχε χάσει το σκυλί της, ναι και το είχε στο μπαλκόνι πάνω και σηκώθηκε το βράδυ μία η ώρα. Έτσι ξέρουμε. Κι έτσι μας είπε κι ο ίδιος. Ψάχναμε να βρούμε το σκυλί».

Τροχαίο Ναύπλιο: Για το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 20χρονη μίλησε και ο θείος της

«Κανονικά το αμάξι αυτό στην άδεια του είναι 1.600 ή 1.800 κυβικά κι αυτός το είχε κάνει μετατροπή 3.000 κυβικά. Φτιαγμένο το αμάξι για drift. Το έδινε στην κοπέλα, που είχε οδηγήσει 5-6 φορές και το αμάξι ούτε λάστιχα είχε πίσω, τίποτα», ανέφερε ο θείος της 20χρονης.

Εγώ δεν πιστεύω κανέναν

Στην ερώτηση αν η οικογένεια επικοινώνησε με τον σύντροφο της 20χρονης ο θείος της σημείωσε ότι «ο ανιψιός μου είπε τον πήρε το πρωί τηλέφωνο που είχανε πάει στο Ναύπλιο και του λέει πώς έγινε, τι έγινε. Του είπε χάσαμε τα σκυλιά τη νύχτα μία η ώρα δεν ξέρω τι ώρα και ότι ο ένας πήρε το ένα αμάξι και ο άλλος το άλλο αμάξι και πήγαν να τα βρουν. Αυτός λέει όμως έτσι; Εγώ δεν πιστεύω κανέναν.

Εγώ δεν το είδα. Στα λόγια το άκουσα και πήγαν να βρουν τα σκυλιά. Και του λέει ο ανιψιός μου που πήγατε να τα βρείτε; Και του λέει του ανιψιού μου στο τηλέφωνο άσε άσε με δεν μπορώ πάω σπίτι μου τώρα.».

Αν μου το έλεγε ήξερα τι θα έκανα

«Δεν ξέρω αν μόνη της το πήρε ή πως έγινε εκεί πέρα. Εγώ δεν ήμουν εκεί που ήταν αυτοί κι αν ήταν σπίτι ή αν ήταν έξω σε κάποιο μαγαζί και φέρανε κάποια γκρίνια μεταξύ τους. Αυτό δεν το ξέρω. Πού να το ξέρω εγώ; Αυτή είναι νεκρή, δεν μπορεί να μου το πει τώρα. Αν μου το έλεγε ήξερα τι θα έκανα».

Πώς τα σκυλιά χάθηκαν σε μία τόσο μεγάλη απόσταση;

«Υπάρχει περίπτωση το σκυλί να φύγει από το Τολό και να πάει στα Λευκάκια; Μιλάμε μια διαδρομή και να στρίψει. Είναι λίγο μυστήρια μου φαίνονται εμένα αυτά. Πώς να φύγει από το Τολό το σκυλί και να πάει στα Λευκάκια, πώς να πάει; Πρέπει να υπάρχει λόγος. Δεν πάει ένα σκυλί μόνο του από το σπίτι του να φύγει», είπε ο θείος της 20χρονης και εξήγησε ότι ο σύντροφος της δεν επισκέφθηκε την οικογένεια μετά το τροχαίο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις