Ίος έγκλημα: Οι έμμονες ιδέες που όπλισαν το χέρι του συζύγου – Τι ισχυρίζεται ο 67χρονος

ΕΛΛΑΔΑ

Ίος έγκλημα: Οι έμμονες ιδέες που όπλισαν το χέρι του συζύγου – Τι ισχυρίζεται ο 67χρονος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ίος έγκλημα: Σύμφωνα με αποκαλυπτικά στοιχεία που φέρνει στο φως η Alphafreepress, o 67χρονος ισχυρίζεται ότι πρώτη η γυναίκα του επετέθη μέσα στο σπίτι τους.

17.04.2019 | 06:21

Ίος έγκλημα: Οι έμμονες ιδέες που είχε ότι η 55χρονη σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους ήθελε να τον εγκαταλείψει επειδή στη ζωή της είχε μπει τρίτο πρόσωπο, οδήγησαν τον συζυγοκτόνο στο έγκλημα που συντάραξε τη μικρή κοινωνία της Ίου και των Κυκλάδων.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με αποκαλυπτικά στοιχεία που φέρνει στο φως η Alphafreepress, o 67χρονος συνταξιούχος εστιάτορας, ισχυρίζεται ότι πρώτη η άτυχη γυναίκα του επετέθη μέσα στο σπίτι τους με κουζινομάχαιρο.

Προηγήθηκε πάλη

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είπε ακόμη στους αστυνομικούς ότι ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, της πήρε το μαχαίρι από τα χέρια και στη συνέχεια σε κατάσταση αμόκ την τραυμάτισε θανάσιμα.

Έδειξε ελαφρά τραύματα από μαχαίρι

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι για να στηρίξει τον ισχυρισμό του έδειξε στους αστυνομικούς τρία τραύματα, ελαφρά, που πράγματι φαινόταν να προκλήθηκαν από μαχαίρι.

Είχε πλύνει το μαχαίρι

Όμως, όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι όπου συντελεστεί η οικογενειακή τραγωδία, διαπίστωσαν ότι το όπλο του εγκλήματος το είχε πλύνει και το είχε τοποθετήσει στη θέση του!

Η αλήθεια από τη νεκροτομή

Έτσι, μένει μέσα από ιατροδικαστική προσέγγιση και άλλα στοιχεία να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός του αν και με δεδομένο τα τραύματα ήταν εντελώς επιπόλαια, δεν ελαφρύνεται σε τίποτε η θέση του.

Παραδόθηκε στο τμήμα

Ο 67χρονος, πατέρας τριών ενήλικων και ενός ανήλικου παιδιού, εμφανίστηκε στις 10 το πρωί της Τρίτης, στο αστυνομικό Τμήμα της Ίου.

“Πριν από λίγη ώρα σκότωσα τη γυναίκα μου”

Πάγωσε τους αστυνομικούς, όταν τον ρώτησαν “σε τι θα μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν”.

“Πριν από είκοσι λεπτά σκότωσα τη σύζυγό μου, μέσα στο σπίτι μας. Ήρθα σε σας να παραδοθώ”.

Ένας αστυνομικός έτρεξε στο σπίτι

Ένας αστυνομικός έτρεξε γρήγορα στο σπίτι, διαπίστωσε ότι πράγματι είχε συντελεστεί το φρικτό έγκλημα και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών  Νάξου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δεν είχε δώσει ποτέ την παραμικρή αφορμή

Ενώ αναμένεται το αποτέλεσμα της νεκροτομής, οι αστυνομικοί μπόρεσαν να διαπιστώσουν ότι η άτυχη γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ την παραμικρή αφορμή σε κανέναν, είχε δεχθεί έφερε έξι με επτά τραύματα από μαχαίρι στην περιοχή του θώρακα.

Exit mobile version