Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη σχέση: Ο Παπαντωνίου της πήρε τα μυαλά – Ποζάρει στην αγκαλιά του και ρίχνει το Instagram
LIFESTYLE

Τούνη σχέση: Ο Παπαντωνίου της πήρε τα μυαλά – Ποζάρει στην αγκαλιά του και ρίχνει το Instagram

Τούνη σχέση: Πρώτη φορά η... influencer συστήνει δημόσια κάποιον σύντροφό της.

Τούνη σχέση: Η Ιωάννα Τούνη εδώ και αρκετούς μήνες ζει έναν θυελλώδη έρωτα μαζί με τον καλαθοσφαιριστή Νώντα Παπαντωνίου.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που η… influencer συστήνει δημόσια κάποιον σύντροφό της, καθώς απ’ ότι φαίνεται εκείνος της έχει κλέψει την καρδιά.

Οι δυο τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έρωτά τους είτε βγαίνοντας είτε μένοντας σπίτι, με την Ιωάννα να ανεβάζει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Έτσι έγινε και το βράδυ της Δευτέρας.

Η Ιωάννα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία με τον Νώντα, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά και ντυμένοι με τα ίδια ρούχα γράφοντας: «Him» δηλαδή, «Εκείνος».

Όπως ήταν λογικό το συγκεκριμένο στιγμιότυπο άρεσε πολύ στους followers της Ιωάννας με τα «likes» να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Οι δυο τους είναι full in love και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία τους.

Η Τούνη ανεβάζει όμως και πολλά βίντεο, κάποια δε, αρκετά προκλητικά.

Σε ένα από αυτά η γνωστή influencer και ο μπασκετμπολίστας ανταλλάσσουν καυτά φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο γκαρντ, ήταν στο παρελθόν ζευγάρι και συγκεκριμένα το 2015, με την Έλλη Παπαγγελή.

Οι φωτογράφοι τους είχαν απαθανατίσει μάλιστα πολλές φορές μαζί σε νυχτερινά κέντρα και μεγάλες πίστες, ωστόσο η σχέση τους κράτησε μόνο λίγους μήνες, καθώς οι δυο τους χώρισαν πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις