Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δήμος Ζωγράφου: Το πρώτο γιατί…
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Ζωγράφου: Το πρώτο γιατί…

από τη Σάββη Ζαφειροπούλου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Ζωγράφου «Ζωγράφου, ώρα για δουλειά, ενωτική δύναμη για μια ανθρώπινη πόλη»  Είναι προσωπική θεώρηση, αλλά νομίζω η σωστή. Αυτός που αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά, θα πρέπει αρχικά να απαντήσει σε δύο «γιατί». Το πρώτο είναι εσωτερικό και εμπεριέχει όχι μόνο την έννοια της αιτίας, αλλά […]

από τη Σάββη Ζαφειροπούλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Ζωγράφου

«Ζωγράφου, ώρα για δουλειά, ενωτική δύναμη για μια ανθρώπινη πόλη»

 Είναι προσωπική θεώρηση, αλλά νομίζω η σωστή. Αυτός που αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά, θα πρέπει αρχικά να απαντήσει σε δύο «γιατί».

Το πρώτο είναι εσωτερικό και εμπεριέχει όχι μόνο την έννοια της αιτίας, αλλά και του χρόνου. Δηλαδή γιατί το κάνω αυτό και κυρίως γιατί τώρα. Για μένα ο δήμος Ζωγράφου είναι η περιοχή που γεννήθηκα και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Είναι η περιοχή που έχω όμορφες αναμνήσεις, η περιοχή που νοιάζομαι και υπό τη στενή της έννοια είναι η πατρίδα μου. Νιώθω, λοιπόν, πως ήρθε η ώρα να «επιστρέψω» μέρος από αυτά που έλαβα, συμβάλλοντας όσο μπορώ στη δημιουργία ενός όμορφου, λειτουργικού και ασφαλούς περιβάλλοντος και για τους άλλους.

Όσον αφορά στο γιατί τώρα, αφενός η προσωπική και επαγγελματική μου διαδρομή με έχει γεμίσει εμπειρίες και δεξιότητες, που θα με βοηθήσουν σε αυτή μου την προσπάθεια, αφετέρου γιατί τώρα εμφανίστηκε ο φορέας που με καλύπτει τόσο ιδεολογικά, όσο και -κυρίως- ηθικά. Γεγονός που με φέρνει στο δεύτερο «γιατί», το προς τους άλλους.

Η παράταξη «Ζωγράφου, ώρα για δουλειά, ενωτική δύναμη για μια ανθρώπινη πόλη» του Βασίλη Θώδα, πέρα από την ιδεολογική της αφετηρία, είναι ένας φορέας πολυσυλλεκτικός, που σκοπεύει να εκπροσωπήσει το σύνολο των πολιτών του Ζωγράφου ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές τους καταβολές και κυρίως ανεξάρτητα από το αν θα την ψηφίσουν ή όχι. Είναι η παράταξη που έρχεται να διορθώσει την αβελτηρία και δυσπραγία των τελευταίων ετών. Είναι η παράταξη για τον δήμο Ζωγράφου και όχι η προβολή ενός κόμματος σε ένα δήμο. Σε αυτή τη θεώρηση ανήκω, αυτή πιστεύω και μέσω αυτής ο δήμος Ζωγράφου πρόκειται να δει καλύτερες ημέρες.

 

 

 

 

https://www.facebook.com

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις