Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια: Νέα επεισόδια στη “Μονμάρτη” – Αντεξουσιαστές απειλούν τα ΜΑΤ
ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ

Εξάρχεια: Νέα επεισόδια στη “Μονμάρτη” – Αντεξουσιαστές απειλούν τα ΜΑΤ

Εξάρχεια: Οι κουκουλοφόροι της... Μονμάρτης απειλούν τους άντρες των ΜΑΤ ότι θα έχουν την τύχη των λιμενικών.

Εξάρχεια: Απειλές κατά ομάδας των ΜΑΤ εκτοξεύουν κουκουλοφόροι την ώρα επεισοδίων στα Εξάρχεια, όπως αποκαλύπτει βίντεο.

Οι κουκουλοφόροι απειλούν τους άντρες των ΜΑΤ ότι θα έχουν την τύχη των λιμενικών, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση κατά τη διάρκεια έρευνας για ναρκωτικά σε υπό κατάληψη κτίριο.

«Τι πάθανε οι λιμενικοί, οι δύο; Τι πάθανε; Τα χεράκια τους; Είδατε οι λιμενικοί τι πάθανε…», φωνάζουν οι κουκουλοφόροι, σύμφωνα με βίντεο του OPEN.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν τις αστυνομικές αρχές αυτοί οι άνθρωποι. Το έχουν ξανακάνει αλλά κάθε φορά που το κάνουνε, πάλι την πατάνε. Έτσι θα την πατήσουν και πάλι και τους καλώ να μαζευτούνε λιγάκι και να μαζέψουν τα λόγια τους» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε το βίντεο:

Εξάρχεια: Νέα επεισόδια την Κυριακή

Μια ακόμη νύχτα επεισοδίων ήταν το βράδυ της Κυριακής στα Εξάρχεια.

Τα επεισόδια στα Εξάρχεια – την περιοχή που η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε την Κυριακή ως… Μονμάρτη της Αθήνας, ξέσπασαν πέριξ του Πολυτεχνείου, όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες της αστυνομίας στη συμβολή Τοσίτσα και Πατησίων.

Η αστυνομία έκλεισε την Πατησίων από το σημείο των επεισοδίων μέχρι το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο στα Εξάρχεια διήρκεσε περίπου 15 λεπτά και ολοκληρώθηκε όταν οι ταραξίες τράπηκαν σε φυγή και κλείστηκαν, ξανά, στο προαύλιο του Πολυτεχνείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις