Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λίνα Κοεμτζή: Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου
ΕΛΛΑΔΑ

Λίνα Κοεμτζή: Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Λίνα Κοεμτζή: Πριν από λίγες ημέρες, η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή έστειλε επιστολή στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Λίνα Κοεμτζή: Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου έγινε στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που είχε πέσει στο κενό από τον ένατο όροφο της εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τον Νοέμβριο του 2016.

Την παρέμβαση της κυρίας Ξένης Δημητρίου αποκάλυψε το Star. Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή έστειλε επιστολή στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με δύο βασικά ερωτήματα:

Γιατί δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συνθήκες θανάτου του παιδιού τους;

Τι πρόοδος έχει γίνει μέχρι σήμερα στην επείγουσα προκαταρκτική εξέταση που είχε ζητήσει η εισαγγελία Θεσσαλονίκης τον Δεκέμβριο του 2017.

Ενάμιση χρόνο μετά την επείγουσα προκαταρκτική, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θέτει τώρα ακριβώς τα ίδια ερωτήματα στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης και ζητά γραπτές απαντήσεις.

Η μητέρα της φοιτήτριας, μάλιστα, κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ασφάλεια Γιαννιτσών, παρουσία αστυνομικού από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως τις συνομιλίες που είχαν μάνα και κόρη τις τελευταίες δυο ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Η οικογένεια της φοιτήτριας υποστήριζε εξαρχής ότι το παιδί τους ήταν θύμα εκβιασμού από ροζ κύκλωμα.

Λίνα Κοεμτζή: Κανείς δεν μας δίνει απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού μας 

Οι γονείς της κοπέλας μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Συγκεκριμένα, η μητέρα της 22χρονης, Σταυρούλα Τομπάζη, περιέγραψε τις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες με την κόρη της ενώ προσπάθησε να φωτίσει οποιαδήποτε σκοτεινή πτυχή του θανάτου της Λίνας.

“Ζητώ κάποιες απαντήσεις και νομίζω πως έχω το δικαίωμα να τις λάβω γιατί είμαι μια μητέρα που έχασε το παιδί της. Εγώ και η οικογένειά μου δεν έχουμε πάρει μια απάντηση” τόνισε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή.

“Η Γαλήνη δεν πήδηξε μόνη της, δεν το έκανε το παιδί μου, την ώθησαν, ίσως να υπήρξε κάποια διαφωνία ένας καβγάς απ’ ό,τι μας είπε και ο αυτόπτης μάρτυρας”.

“Ζητάω να μου πουν πώς έγινε το συμβάν να ηρεμήσω κι εγώ” τόνισε ο Παναγιώτης Κοεμτζής που συμπλήρωσε: “Να λάμψει η αλήθεια ώστε να δει ο κόσμος ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί”.

Λίνα Κοεμτζή: Η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις